Widzisz, Twój to chociaż logicznie dłużej śpi po mm a u nas jest tak dziwnie, bo ja muszę dokarmić w ciągu dnia, tzn. od rana tak koło 11-12 bo wisi na cycu i zasnąć nie może i później koło 17-18 choć wisi na cycu godzinkę to jak go odkładam to wyje, a po kąpieli dostaje cyca i nawet jak nie zaśnie kładę go do łóżeczka i sam zasypia i jak się obudzi w nocy to to samo, a czasami się dopiero budzi około 6.00a nasze nocki wyglądają coraz lepiej ale kurcze na mmwczoraj wieczorem zaparłam się że dostanie po kąpieli cycusia.. pił godzinę, dopić się nie mógł, oczy się zamykały jemu ale spać nie... mleko mi leciało a on ciągle pił.. dostał butelkę, wypił 50ml, zasnął od razu i spał od 20.30 do 2
a potem na moim mleku co 1,5 godziny się budził.. w dzień też wisi na cycu bardzo długo a budzi się co godzinkę

Dzisiaj się uparłam i jeszcze nie dałam butli i jakoś nawet dajemy radę, tzn. nawet uszykowałam mm w butelce ale jak wróciłam to młody już spał a była 12.30 i dopiero teraz się obudził. Bez sensu.
My chrzcimy 9 czerwca i też chciałam go ubrać tylko, ale zobaczymy jaka będzie pogoda, raczej myślałam ewentualnie o jakimś kocyku ale jak będzie upał to odpada. Jaki masz ten garniak, biały? Bo mi tu mama marudzi, że dziecko powinno być na biało, a ja sama nie wiem.