hejka
u mamy dzisiaj jestem to się odezwę do was
necika jeszcze brak,ale już jesteśmy w toku załatwiania,teraz czekam aż gościu od radiowego przyjedzie i zobaczy gdzie antenę zamontować
z nowości w sumie nic,Milenka zaczeła ciągle łazić,już mało co raczkuje,wszędzie jej pełno
na roczek mała dostała ciuszków,kaskę od moich rodziców,fotelik od chrzestnej i dostanie spacerówkę od chrzestnego
zabawek nikt nie kupował,bo właściwie po Hani są,wózek dla lalek sobie pcha,autko jest,zabawki grające też to po co nowe kupować
markotka fajny Krzysiu na fotkach
zdrówka dla Krzysia
emilia7895 to ładnie u was ząbki idą
dla Antosi wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big:
Koroneczka Maksio w podpisie boski i spóźnione życzenia urodzinowe dla niego,wszystkiego najlepszego :ico_buziaczki_big: super foteczki
patrycja_g współczuję sytuacji z dziadkiem
[ Dodano: 12-05-2012, 12:29 ]
może później uda mi się wrzucić wam fotki z roczku bo mam w telefonie,ale na razie obiad z mamą robię ,a potem koleżankę odwiedzić bo 8 maja urodziła drugą córeczkę
co do spania to nocki różnie,zazwyczaj 1 pobudka jest albo wcale,więc nie jest źle
rano ostatnio był super czas bo wstawała dopiero 7.30,a od wczoraj znowu po 6 wstaje...no i dzisiaj coś jej odbiło bo zasnęła dopiero przed 12 na pierwszą drzemkę hmmm może na 1 drzemkę się przestawia
dostaliśmy też zaproszenie na 15 września na ślub mojej kuzynki do szczecina i zamierzam tam pojechać i najlepiej bez dzieci,dla Milenki w sumie opieka to nie problem i dla Hani,tylko aby Hania chciała zostać,bo na razie póki co idzie w zaparte,że jedzie z nami,a już wiem jak to jest z nią na weselu i nie chcę jej brać bo się nic z A nie wybawię tylko ona go obsiądzie jak mucha
[ Dodano: 12-05-2012, 12:44 ]
NOWA , mamaIzuni dla waszych córeczek też wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek :ico_buziaczki_big:
co do jedzenia to u nas mała wszystko wsuwa jak popadnie
ostatnio nawet bigosik zjadła ze smakiem
mleka nie ruszy wcale,czasem z budyniem,czasem z płatkami i tyle
już sama się pcha do jedzenia,że czasami to mam kupę sprzątania dookoła
w ogóle nerwusek z mojej małej panny
jak jej coś nie pasuje to gryie,drapie,bije,wrzeszczy-maskara jednym słowem
a jakie wojny czasami są miedzy siostrami!!bawią się razem bo lubią,ale niech coś Milena zapragnie a Hania jej nie da to zaraz atak na nią!
mała nie da sobie nic pomóc,jak je np banana i chcę jej dalej skórkę obrać z niego bo inaczej jak jest bez skórki to go gniecie...to od razu obraza na wszystko i już nie zje dalej i do tego jeszcze mi się oberwie
diabeł wcielony!mam nadzieję,że jej to szybko minie i się uspokoi