Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 maja 2012, 20:04

nie wytrzymałam i dałam niuni marchewkę ,ale to dlatego ,że przyszła nagroda z konkursu pamiętacie ten test wkładek AVENT. Zaraz wam pokażę jaki sprzecik mamy do zupek :ico_brawa_01:

tak się gotuje na parze
Obrazek
a teraz miksujemy
Obrazek

i mamy zupkę gotową jestem tym zachwycona ,niunia chyba też bo zjadła 3 łyżeczki i chciała jeszcze ale teraz musimy kilka dni poczekac na reakcję organizmu :-)

wow Nostromo już ząbek :ico_szoking: brawa dla synusia :ico_brawa_01:

Lena ostatnio taka maruda może i jej już ziąby idą oby :ico_olaboga: muszę sprawdzić

miałam coś jeszcze napisać ale niunia marudzi muszę iśc pa

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 maja 2012, 21:48

Przytul maluszka ode mnie, biedactwo:(
zrobione :-D

Gabi, :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel: :ico_pocieszyciel:

Jadzia, ależ sprzęcior...super...zupki bedą zdrowe i pyszne! :-D

oj ja też musze wydostać już swoj parownik...dawno go nie używałam :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 maja 2012, 07:42

Witam dziewuszki i stawiam :ico_kawa:

Ja dziś bez humoru od rana obudziłam się z boląca głową i do tego czeka nas szczepienie

Jadzia super sprzęcior macie do gotowania :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

coś miałam jeszcze napisać ale nie potrafię się skupić :ico_olaboga:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 08:13

Witam sie i ja :ico_kawa:
Pogoda do bani... niech sie skoncza juz ci zimni ogrodnicy bo oszalec mozna :(
Martynka wlasnie ma poranna drzemke. Pralka pracuje juz, bo musze sie odprac bo proszek wczoraj dotarl :ico_haha_01:

Jadzia, genialny ten sprzet! Zerkalam na to w sieci i jestem pod mega wrazeniem :-) Super nagroda !!!
oj ja też musze wydostać już swoj parownik...dawno go nie używałam
Do gotowania warzyw na parze dla Patrysia ?

[ Dodano: 16-05-2012, 08:14 ]
Ciekawe co u Laury i szyszeczki. Mała miała wczoraj operację. Trzymam mocno kciu za pozytywne efekty &&&

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 08:27

Gabi, na fb szyszeczka pisala o operacji :ico_sorki:
On i gotuje na parze i miksuje?
Jako jeden z nielicznych tak i to jest w tym super :ico_noniewiem: tylko drogie to. Dlatego tez super nagrode dostala Jadzia nasza :-)
Jakis specjalny?
Nie :-) Po prostu ja nie mam prawa jazdy i jestem uziemiona i zakupy wielkogabarytowe robi moj D. wczoraj dopiero mial czas bo nie konczyl pozno pracy ;-) Ja nawet dzieciecego proszku nie uzywam :-) Piore w tym co nasze ciuchy z tym ze dodaje plyn do plukania ciuszkow niemowlecych :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 08:39

A ile kosztuje?
okolo 450zl jak sie orientowalam wczoraj :-)

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 maja 2012, 10:00

no jestem jestem

Gabi, dokładnie tak jak Mad. pisze ,gotuje i miksuje ,a cena rzeczywiście dość wysoka , sama na pewno bym nie kupiła bo szkoda by mi było ,dlatego wybrałam taką nagrodę (miałam do wyboru 5 sprzętów z avent , sterylizator 3w1, podgrzewacz ,laktator, nianie elektroniczna no i ten blendero parowar). Rewelacyjna sprawa dla zabieganych mam :ico_oczko:

Kaja trzymam kciuki za Kubusia i oby ten ból głowy szybko minął :ico_sorki:

a Mad miałam ci napisać ,że sukienka ta 1 bardziej mi się podoba ,a to ze względu na ramiączka ,wolę takie szersze

o Laurce ciągle myślę i kciuki mocno zaciskam biedulka malutka ,wierzę ,że bedzie dobrze ,musi byc!!

Lenka się już zaczyna budzić z 1 drzemki ,jeszcze oczy niby zamknięte ale już uśmieszki na buźce są

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 10:17

a Mad miałam ci napisać ,że sukienka ta 1 bardziej mi się podoba ,a to ze względu na ramiączka ,wolę takie szersze
To jest ta sama sukienka a ramiaczka mozna wybrac gdyz sukienka jest szyta na zamowienie. Tez wolalabym szersze ramiaczka ;-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 maja 2012, 11:07

a w czym do ślubu? Masz juz suknie?
No wlasnie tamta ma byc do slubu...;-) ale nie wiem jeszcze czy ja zamowie musze sie u siebie rozejrzec i przymierzyc jakas:-)

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 maja 2012, 11:33

my już po szczepieniu Kuba był bardzo dzielny i tylko troszkę płakał najwięcej chyba już po wszystkim jak go ubierałam na przewijaku :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
no i trochę przystopował z wagą bo teraz 8150g waży wzrostu ok 68-69 tak mało dokładnie go zmierzyła :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”