[ Dodano: 19-05-2012, 11:16 ]
Mniam....chyba zrobię babę drożdżową, bo znalazłam drożdże w lodówceciasto się ponoć udało i muszę powiedzieć że rabarbar jest pyszny
ja wczoraj zrobilam ciasto z rabarbarem ale razowo jogurtowe i tez pyszne :) Wlasnie skonczylam prasowanie ciuszkow małego i czas posegregowac i porozmieszczac w szafieMniam....chyba zrobię babę drożdżową, bo znalazłam drożdże w lodówce
Wiesz ja tez to zawsze lubilam ,dalej lubie ale teraz po pol godzinei sprzatania tak mnei kregoslup i biodro boli,ze ledwo chodze...a ktos sprzatac i gotowac musi wiec co jak cos w takim momencie wolalabym zeby ktos mnei odciazylMadleine Ty sie poruszasz po domu - ja tesknie za sprzataniem, myciem garków, prasowaniem itp Wiem co sobie myslicie - stukneło jej ale ja lubie miec porzadek i cieszy moje oko jak mam czysto wyprasowane i wszystko zrobie sama.
Gotuję normalnie w lekko osolonej wodzie, a później polewam bułeczką z masłekiem... mniamQanchita, a jak Ty te szparagi robisz?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość