no to po ciuchu gratuluję!!!Lekarz podał mi na 80% płeć dziecka... dziewczynka.
Ja to bym chciała przytyć i to nawet sporo.Ja jestem bardzo szczupła.W poprzedniej ciąży na początku też źle się czułam i schudłam.Potem jak karmiłam synka to za bardzo chudłam i musiałam przestać go karmić jak miał 9mcy.Dlatego teraz bym chciała przytyć bo dwójka będzie do wykarmienia a nie chcę znowu wyglądać jak wieszak na ubranieAle ostatnio zaczęłam uważam żeby dużo nie przytyć. Wg poradnika powinno być 0,5kg tygodniowo.
Wielkie gratulacje!Z maleństwem dobrze. Lekarz podał mi na 80% płeć dziecka... dziewczynka
Ja na razie 1 kg.Ja przytyłam 4 kg od początku
pogadam z mężulkiem w tej sprawiezapraszam do mnie jak tak wam dobrze idzie te malowanie
Chętnie bym ci oddała moje nadprogramowe kilogramy, bo ja niestety do szczupłych nie należę.Ja to bym chciała przytyć i to nawet sporo.Ja jestem bardzo szczupła
Jak się dorwą dwa małe ssaki to z ciebie zostanie niteczka.bo dwójka będzie do wykarmienia
chętnie przyjmęChętnie bym ci oddała moje nadprogramowe kilogramy,
super. Dziecko rośnie, serduszko bije, wyniki super i ogólnie wszystko OK.
Początki zawsze są trudne. na pewno mały się przełamie i chętnie będzie chodził. Nie martw się na zapas..Płakał,nie chciał się bawić i co chwilę powtarzał że chce do domu.Już boję się września
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość