Mi to nie starczyło. Raz, że ciałka zostało więcej po ciąży a dwa to jeszcze mleko Jak nosiłam 75C, czasami 75D to do karmienia miałam F na początku. Później jak już się uregulowało to nawet niektóre 75D też pasowały.Dziewczyny najlepiej kupic miseczke wiecej niz teraz nosicie
Współczuję Może też z nerwów tak często słabo się czujesz?ale to nie możliwe rozeszliśmy się
o kurde naprawdę musisz leki brać bo jak widać same jedzenie nie pomoże. Ja też ostatnio miałam 10,5. No i łykam żelazo co prawda nie codziennie no i b6 i kwas foliowy ten 5mg ale już się skończył a on na receptę jest. A na pobranie jutro jadę. Ale np strasznie się męczę przejście po schodach to dla mnie wyczyn więc nie wiem jak to będzie z tą morfologiądziewczyny odebralam wyniki krwi i hemoglobina juz spadla do 9,5
A mi się strasznie nie chce a też musiałabym zanieść mocz, wymaz na paciorkowca i krew zbadać. Ciekawe jak się ma moja anemiaA na pobranie jutro jadę.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość