Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2012, 21:03

Aga26, co to za wirus?? jejuuuu trzymam kciuki bedzie dobrze i milion buziaków dla Boryska :* :* :* :* :*

Lena lepiej gorączka już nie wróciła ,ale za to mamy wysypkę i niunia jest tak potwornie marudna :ico_szoking: wcale nie chce leżec ani siedziec ani sie bawic tylko na raczkach i chodzi z nia trzeba :ico_placzek: nic zrobic nie moge :ico_zly:

uciekam bo padam :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

15 cze 2012, 21:16

Jadzia, nie wiadomo. Tak jak pisalam ma opuchniete gardlo i potworną wysypke. Rano poryczalam się jak go zobaczyłam :ico_placzek: u nas też Borys cały czas na raczkach jest.

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

15 cze 2012, 22:13

Aga zdrowka dla Boryska i daj znac po badaniach, martwie sie :cry:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2012, 22:22

Gabi, jak tylko znajde chwilke cykne Ci fotke tego dekoltu. Dzisiaj juz nie mam sil, bo pol dnia na zakupach spedzilismy i padam na pyszczek.
Macie juz date chrzcin zaklepana ?
Beatka78, ogladalam w sieci te wozki ale mi sie nie podobaja.
Bylismy dzisiaj w 2 sklepach tego Quinny Zapp Xtra, no i powiem szczerze ze sie zawiodlam... Plytkie siedzisko i zero usztywnienia oparcia. Sam wozek to koszt niespelna 800zl plus spiworek 200zl i palak 100zl.
Pojechalismy do Smyka by porownac Quinny z Magicem... Pojezdzilam jednym i drugim. Poprzymierzalam Martynke i solidniejszy okazal sie Magic. Tego wzielismy i jeszcze na rabacik sie zalapalismy :-)
W ogole sa super obnizki na wszystkie ubranka i buciki...
Buciki 50% taniej !
Mamy juz sukienusie dla malej na slub i chrzciny :-) Przynajmniej 2 razy ja obnosi hehe

Co do sukienki to po slubie sie Wam w niej pokaze :-)

Aga26, jejciu oby to nic zlego i skomplikowanego bylo ! Biedny Borysek. Trzymam za Was ogromnie mocno kciuki !!
a mi sie kończy urlop macierzyński 15 lipca...
Mnie 14 lipca ;-) i będzie bardzo ciężko...
Beatka78 mata super !!! Strasznie mi sie podoba :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2012, 22:44

Aga no własnie co to za wirus...co teraz do was sie przyczepiło??? :ico_szoking: Szkoda mi Boryska... :567: :567: :567:
a czemu sugeruje wam powiększen ie wątroby...jak Cie to pocieszy moj Dawid jak był malutki miał powiększoną śledzionę i wątrobę....to przez alergię...teraz już wszystko jest w normie.... :ico_sorki: wiec nie martw sie tym :ico_sorki: Tylko trzeba dobrego lekaraza ktory postawi dobrą diagnozę...bo najpierw myśleli ze to przez jego anemię...anemia sie skonczyła a powiększone narządy zostały...dopiero prywatny alergolog pomogł nam :ico_sorki: Do dziś jest moim ulubionym lekarzem... :ico_brawa_01:

beatka mata super :ico_haha_02: a wozeczek też nie w moim guście. Taki kosmiczny :ico_oczko:

Gabi ja też świruje jak jest brzydka pogoda...szczegolnie w tym tyg gdy Dawid też siedzi razem z nami...a tak jak jest ładna pogoda to chociąz na podwórku sie wyszaleje
Mamy juz sukienusie dla malej na slub i chrzciny :-) Przynajmniej 2 razy ja obnosi hehe
:ico_haha_02:
Co do sukienki to po slubie sie Wam w niej pokaze :-)
to już w tA sobote :ico_szoking: no nieźle :ico_oczko: :ico_haha_01:
Ostatnio zmieniony 15 cze 2012, 22:47 przez dzwoneczek82, łącznie zmieniany 1 raz.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 cze 2012, 22:46

to już w tA sobote
W przyszla :-) W dzien Ojca :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 cze 2012, 22:50

W przyszla :-) W dzien Ojca :-)
a ha! :-D hehe :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 cze 2012, 14:54

Hejka
Borys dzisiaj już lepiej tfi tfu. Tzn wysypka jeszcze jest ale troszkę lżejsza no I chrypa nadal się utrzymuje ale nie jest taki osowialy jak wczoraj no I najważniejsze zaczął jeść. Na pobieraniu krwi byliśmy ponad godzinę bo Borysiowi krew nie chciała lecieć. Pokluli go w 3 miejscach zanim udało sie pobrać krew. Zjadł dzisiaj pierwszy raz robiona zupke także od razu mi sie humor poprawił :ico_sorki:

Co do wózka to my od czwartku jesteśmy posiadaczami espiro magic. Nie był to może mój typ ale byłam w 3 różnych sklepach I wszędzie go polecali. Także przyzwyczajam sie do niego ale napewno plusem jest lekkość jego prowadzenia. Właśnie Borys sobie w nim śpi pod drzewkiem :-)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 cze 2012, 11:16

Hej dziewczynki,
U nas upał dużo większy niż wczoraj.
Póki co siedzimy w domku, mała ma drzemkę.
Późniejszym popołudniem pewnie na spacerek się wybierzemy.
Wczoraj testowaliśmy i my naszą spacerówkę. Wszystko fajnie, Martynka zaciekawiona tym co przed nią się działo. A ja mam na nia podgląd przez dziurkę w budce ;-)
No i mam pytanie, czy dziecko niespełna 5 miesięczne musi spać całkiem płasko ? Bo ta spacerówka całkiem do plaskiego się nie rozkłada. Aga26 jak z tym u Was? bo pisalas tez ze macie Espiro Magic.
i jeszcze jedno.. Aga26 też Ci się tak Borysek poci od tego tworzywa wózka ?
Chyba będe musiała wymyślić jakiś pokrowiec czy coś... bo masakra z tym.

Gabi, kolorek szary... ale wpada w takie srebro jakby. Fajny kolorek uniwersalny :-)
Obrazek

Kolejne moje pytanie, czy Waszym maluszkom pocą się też tak główki ?
Martyna ma nawet mokrą jak jest bez czapki czy opaski (wozek mocno zabudowany wiec jak wiatru nie ma nie zakladam jej nic). No i zaraz po przypoceniu wyskoczyla znowu ciemieniucha :/

Aga26, dobrze ze apetyt mu dopisuje to dobra oznaka. trzymam za Was kciuki !

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

17 cze 2012, 12:09

Mad., Borys śpi w tej pozycji rozlozonej ale fAkt całkiem płasko to to nie jest. Co prawda w nosidle bardziej wygiete dziecko jest więc mysle że Tak w wózku jest ok. Co do pocenia to Borys też się poci, nawet jak cyca. A co do pocenia w wózku to chyba to dość normalne jest przy takiej pogodzie. Może ewentualnie pieluszke podkladac ale wydaje mi się.że i Tak będzie się pocic.

U nas. Tez gorąco. Korzystając z pogody siedzimy na działce :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”