Witam mamuski 2in1 & 1in1
Marta ale kochana Agatka ale fakt widać że jeszcze troszkę żółciutka ale jak spada to super
ja wpylam śniadanie i zaraz lecę do sklepu co by przed południem wrócić
bo ukrop jak sto pięćdziesiąt
ale wole tak niż deszcze...
Qanchita to powiem Ci ze sąsiadkę masz super mi to koledzy raz przynieśłi o 23 trochę czereśni
dobrze ze nie spałam
mam pytanie odstawiasz magnez od 36tc? bo ja wczoraj na noc nie brałam i dzisiaj też już nie biorę bo ponoć odstawai sie od 36tc jeszcze podpytam dzisiaj mojego gina bo idę po L4 i 120zł muszę dać
Gosia super że synek rośnie będzi enaprawdę modelem bo długi strasznie ale to dobrze bo przynajmniej latwiej będzie go "wypchać" jak długi a chudy
Madleine daj znać co po wizycie.
wiecie co sprawdziałam wyniki krwi i moja hemoglobina osiągła już wysokośc wyników sprzed ciązy ( od ostatniej wizyty wzrosła o 0,8 i mam teraz 13,5)
widać mój organizm stworzony do chodzenia w ciąży ale ja pasuje póki co urodzę Kajkę a potem długu długo nic i może po 4 latach na okrągłe 30 coś zmajstrujemy, a właśnie myślałyście już o antykoncepcji po porodzie? Bo ja nie chciała bym obudzić się z przysłowiową ręką w nocniku i dwiema kreskami na teście bo trochę bym się załamała ja to chyba na tabletach pojadę na początek i podpytam lekarza jak on to widzi...