rybka widać że dzieciaki zadowoleni a z Szymka facecik się zrobił jagódka dzięki za namiary na sprzedawcę asia oj biedny Franuś oby szybko przeszło a Ulka nie dostała
kurcze a miałam nadzieję że Grecy jednak utrzymają ten remis bo jak usłyszałam komentarz jednego Niemca gdzieś w tv jak nabijał się z Greków to myślałam że go a po tych bramkach aż odechciało mi się meczu oglądać
kingoza, jak tam w Grecji humory po porażce? załamani?
a spoko ... wiesz ? ja Tylko i Wylacznie Polsce kibicuje a co fo tego meczu to poprostu wygralal lepsza druzyna !!! ogolnie to wku***o mnie to ze, niemcy obgadywali grekow przed meczem i nabijami sie z nich i tutejszegi kryzysu az mi sie przykro zrobilo
rybka wow ale sie Szymek zmienil super zdjecia ale mi sie podoba najbardziej andrzejek z kaczuszkami
a propos tych orzechow rybka, to sa to orzechy indyjskie, ktore zaieraja chyba sapunine ( sapuni to po grecji mydlo ) a nie takie zwykle orzechowce
tak, to orzechy specjalne, a właściwie łupinki.
Miałam, prałam, ale zapach nie dla mnie
A! a ostatnio chodziły słuchy, że orzechy fakt, piorą... ale nie lepiej niż... czysta woda nie wiem komu wierzyć :)
Ja teraz piorę w proszku, ale dodaję go naprawdę malutko. I zwykle łyżeczkę sody by zmiękczyć wodę