ja Was doczytałam .. w końcu...

mnie ostatnio nie ma bo nie umiem się jakoś z czasem wyrobić.. możecie nie wierzyć ale dzisiaj jest pierwszy dzień od mojej ostatniej wizyty jak załączyłam komputer...
już nie pracuję więc będzie mnie więcej...

mam wakacje!
miałam rozmowę z mamą tego mojego podopiecznego i tak się mnie przestraszyła , że zrezygnowała z asystenta dla swojego syna haha

napisałam tej rodzince taką opinię, że łoooooooo strach się bać... a oni mieli rozprawę sądową i te moje opinie poszły do sądu... jestem ciekawa czy rzeczywiście ten chłopak zostanie wysłany do zamkniętego ośrodka wychowawczego...
później musiałam się tez wytłumaczyć przed marszałkiem czemu ta pani zrezygnowała z moich usług bo wymieniła mnie z imienia i nazwiska .. no ale pismo poszło razem z opinią o współpracy a raczej o jej braku... mamusia może mieć też inne problemy z powodu mojej opinii.. no ale co ja moge.. ja pisałam prawdę ja nie jestem złotą rybką spełniająca jej życzenia o wyręczaniu jej syna i naciąganiu prawdy o współpracy...
ale spoko nie będę Wam tu nudzić już o tym....

dla Milci

i dla Tobika

super fotki , piękne ciuszki, genialny filmik z malowania farbkami , super rowerek biegowy - też taki planuję kupić, na razie zakupiliśmy hulajnogi

moje dzieci mają się dobrze, jak na razie zdrowe, Karolinie muszę rozpocząć robienie badań. łobuzują jak wszystkie rozrabiaki

lejemy nadal w pampersa i trzeba będzie się za to zabrać, przed nami bilans dwulatka - jeszcze nie zaliczony
ja jutro idę sie odstresować - jeśli nic mi nie wypadnie - do salonu urody na masaż skóry głowy i podciąć herki

mamy zaliczone wesele jednego z braci od S. za dwa miesiące idziemy na następne , później postaram się wkleić fotki
idę prasować stertę ubrań trzymajcie kciuki, żebym nie wymiękła ...

[ Dodano: 25-06-2012, 21:11 ]
stawiam torta za 25 mniesiecy Krystianka

ale dzidzia