Ale miesiąc to kawał czasuQanchita nie dołuj się jeszcze góra miesiac!!!
A tak serio to ja mam kilka powodów żeby urodzić wcześniej...np firma mojego męża ma w lipcu przestój i wtedy wszyscy mają wolne. Pamiętam jak urodziła się Jolka to mimo że mąż miał opiekę przez tydzień nad nami to w firmie było dużo pracy i tak wisiał całymi dniami na telefonie Pożytek był z niego średni.
A teraz sobie tak idealistycznie wymyśliłam, że urodzę jeszcze w czerwcu, mąż weźmie z tydzień opieki, potem ten przestój i przynajmniej Jolka nie będzie się czuła odrzucona bo jak mama będzie małym zajęta to ona może zawsze z tatusiem poszaleć, pospacerować
Ale co tam...będzie jak będzie. Rozstępy pójdą mi od kostek po samą szyję, później będę się stresować że jestem najgorszą matką bo nie potrafię poświęcić uwagi dwójce dzieci naraz...życie!
Marta26, koleżanka urodziła miesiąc temu i mały ma jeszcze pępek Dostali skierowanie do chirurga
Fajnie że z Agatki taki kochany obżartusek Wiem jakie to zmartwienie jak dziecko nie chce jeść albo co gorsza traci na wadze Przechodziłam przez to z Jolką przez pierwsze 3 mieś. jej życia. Noworodek z 60 centyla nagle był na 10centylu
[ Dodano: 27-06-2012, 12:41 ]
Aaaaaa...jeden plus to spałam dziś jak dziecko Tylko raz po 5 obudziłam się na siku i dalej spać
Marta26, a zawijasz pępek Agatki w gazę nasączoną spirytusem? Prędzej się wysuszy i odpadnie.