wstawiam foto obiecanego wózka i brzuszka z wczoraj
Brzuszek 37tyg i 5 dni
A no dopadła Dziś miałam mega pracowity dzień! Wysprzątałam szuflady i umyłam okna na całym parterze. Jeszcze za prasowanie się zaraz wezmę ale to akurat nie przyspieszy poroduwidzę ze niezła deprecha Cię przez tą lekarkę dopadła...
ja Cię zapraszam do mnie na pozmywanie a co taka jestem dobra no i trzymam ogromne kciuki by się udało jeszcze w czerwcu urodzića potem oblecę podłogi po 4!
Piękny brzuszek ! super figura w ciąży.... no cud miod
Mad, Qanchita nie słódźcie mi tak bo zapadnę w samozachwyt powiem Ci Mad ze ja przed ciążą ( w chwili poczęcia) ważyłam tyle samo co teraz a lekarz mi powiedział że jestem stworzona do bycia w ciązy bo wyniki adań mam lepsze iż przedNo i brzuszek też
za wszystko (łączie z fotelikiem on kosztował 470zł) zapłacilismy 2570 złKasiala, cudny ten wózek ( a możesz przypomnieć ile kosztował? )
to powiem Ci że jeszcze gorzej skończyć bo ja niy wszystko mam takie iezbęde ale ciągle gdzieś coś dokupięKasiala, Najgorzej zacząć
o nie, nie kocha ja jedak póki co przy 1 zostanę jakos specjalnie ta ciąża mi nieciąży ale ograiczeia i mękoleie ludzi jest dobijające!!! a i kasa jeszcze...No, wiec rodzdzieci i zaludniaj PL
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość