witam
zirafka ja pisalam do agus czy Maly Olis jeszcze nadal jest tylko za nia..moja Kala jak ma wybor miedzy mna a kimkolwiek to zawsze wybiera mnie, ale to chyba ze wzgledu ze na dzien mnie widzi jednak znacznie mniej niz np A czy moja mame..ale tak jest chetna do zabawy z kazdym, bez problemu ja moge zostawic z tesciowa, czy moja siostra czy siostrzenica
a co do sprzatania to mi sie wydaje ze jak ktos jest przyzwyczajony do porzadku, tym bardziej takiego na tip top to bedzie to robil niezalazenie od tego ile bedzie mial czasu wolnego w domu..ja mam dwoje dzieci, chodze do pracy, wracam i jak widze nieporzadek na stole np nastawiane..gazety, zeszyt, jakas zabawka, aparat itp tak sie zdaza u nas..to pierwsze co robie nawet zanim obiad se naloze to chowam wszystko do swoich szafek, to samo z ubraniami na prasowalnicy czy krzesle..po prostu musze miec pochowane, jak widze ze A nie poscielil lozka to musze to od razu zrobic jak to zobacze..ale jaki postep zrobilam to to ze juz nie przejmuje sie ze podloga tydz nie jest myta, wystarczy ze odkurze te wszystkie kurzo-klaczki po katach i tydz moze byc,chyba ze ktos cos rozleje i sie nasyfi konkretnie to od razu jak zauwaze to myje jak cos mnie razi po oczach to trzeba sie tego pozbyc, a co male niezuwazalne moze poczekac
jula ale zabki moga zczerniec od nadmiaru zelaza, a jak w organizmie mu go brakuje to uzupelni sie ten niedobor i bedzie ok ewentualnie powtorz sobie od razu to badanie krwi czy moze nie zrobili jakiegos bledu, jezeli uwazasz ze nie ma zadnych objawow anemii