rybka no, Szymuś super przybiera
a co do główki to pewnie że jak robisz ćwiczenia to niech się odczepi
kingoza za 3 miesiąc i wagę
asia ile schudłaś od porodu? szczuplutka się na twarzy zrobiłaś.. a córcia naprawdę słodka
a włoski jakie ciemne
mojemu wyrastają białe włoski, dosłownie białe jak śnieg.. nie dosyć że jasna karnacja za M to jeszcze włosy dosłownie białe
tylko że mi się ogólnie blondyni nie podobają, no ale co zrobić i tak jest śliczny
ale może Wy mi podrzucicie jakiś pomysł, bo znów wieczorami zaczyna szaleć- po kąpieli Piotrek dostaje butlę i w momencie przytknięcia smoka do jego ust zaczyna się płacz.. tak jest kilka minut, uspokaja się gdy go bujamy, ale każde przyłożenie butli to płacz. po pewnym czasie dosłownie rzuca się wygłodniały na butlę, wypija 150ml i zasypia sam w łóżeczku.. robi tak tylko przed spaniem od kilku dni, w dzień nie ma problemu.. nic go niby nie boli, kolek nie ma od dawna, zmieniałam butelki, smoczki, pozycje karmienia, temperaturę mleka, godziny spania i posiłków, odkładałam do łóżeczka bo myślałam że ogólnie nie jest głodny ale nie... biorę to za nerwy bo nic innego mi nie przychodzi do głowy... może Wam przyjdzie do głowy czy jeszcze coś mogę zrobić.. za 1,5 tygodnia szczepienie mamy i ciekawa jestem co pediatra wymyśli..