hej laski ja normalnie mam dość tych upałów wczoraj 33stopnie w cieniu, w nocy burza straszna, a najgorsze jest to że nic ochłody nie ma po niej, ciągle gorąco mały przez to mniej pije mleka, dziś od 5 rana tylko 100ml, za to dużo wody chce, no ale nie dziwię się jemu.. na dodatek chyba skok rozwojowy ma, na 12 tydzień już, bo od 7 spał 15min, ciągle płacze i na rękach chce
asiu współczuję ospy, u takiego maleńkiego dziecka to pewnie najgorsze
rybka zdrówka dla dzieciaczków a on mógł już antybiotyk dostać? bo mi pediatra w szpitalu mówił że dla dziecka do ukończenia 3 miesiąca to tylko antybiotyki dożylne=szpital i ja się też martwiłam jak był przeziębiony że w razie nawet zap.gardła to do szpitala pójdziemy..
dzwoneczek za 2 ząbek i zdrówka dla Dawidka
Martalka ja w ogóle odznaczyłabym każdą kobietę która ogarnia 3 i więcej dzieci ja przy jednym nie mogę dużo zrobić, gdyby nie mama którą mam pod ręką to nie wiem czy cokolwiek bym ruszyła w domu.. ale to ponoć tak przy pierwszym dziecku jest i to mimo że mam dziecko- aniołka- śpi od 20 do 5-6 rano, potem dostaje 150ml mleka i śpi do 8.. za to w dzień to masakra- zasypia na max 30min, z czego sam zasnął parę razy a tak to wożę go we wózku bo on to najchętniej by ryczał z zamkniętymi oczami
uciekam obiad robić, póki Piotrek śpi
aaa i stawiam za 2 rocznicę ślubu