Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 21:57

zybko zrzuciłam kilogramy, które przybyły mi w ciąży, ale jak tylko skończyłam karmić, waga znów zaczęła pokazywać więcej nie mogę się zebrać, żeby wziąć się za dietę, próbowałam już, ale niestety łakoma jestem strasznie i zero silnej woli
Wiesz dokladnie z tym samy teraz sie zmagam. Wrocilo mi troche kg ciazowych... karmiac trzymalam diete, a teraz szlak by to trafil.
Checi sa ogromne ale wlasnie ta motywacja. Wiem ze musze sie wziac za siebie, bo sie zapuszcze... sama ze soba bede sie zle czula...przez cospowoduje ze na wlasne zyczenie nie bede szczesliwa, a tak byc nie moze !
Szkoda ze ciut blizej nie mieszkamy - powspieralybysmy sie.

[ Dodano: 09-07-2012, 21:58 ]
powoli żegnamy sie z cycusiem
Prawie pol rok, super wynik! Ja rowniez marzylam by tyle karmic ale nie dalam rady. Mega cyce nie oznaczaja mozliwosci na dlugotrwale karmienie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2012, 22:13

dziewczyny melduje ,że jestem podczytuje was ale brak weny na pisanie

Lena tfu tfu zdrowa na razie i chyba w tym tygodniu na te zaległe szczepienie się wybierzemy :ico_sorki:

buziam wszystkie mamusie i cudne nasze zimorodki :ico_buziaczki_big:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

09 lip 2012, 22:47

dziewczyny melduje ,że jestem podczytuje was
ja też
brak weny na pisanie
u mnie też
Lena tfu tfu zdrowa na razie i
super :ico_brawa_01: moi chłopcy też juz lepiej

choc Patryk jest non stop niespokojny, płaczliwy i czesto sie budzi w nocy :ico_noniewiem: czyli lipa!
A I powoli żegnamy sie z cycusiem.
o widzisz...u nas chyba też...przez tą chorobę bardzo rzadko jadł i bardziej woli już z butli pić. :ico_noniewiem:

dziewczyny kusicie wczasami....uwielbiam pakowanie i te całe zamieszanie :-)

a u nas od wczoraj żałoba...nasz chomiczek zdechł :ico_placzek: dostał udaru słonecznego...zapomniałam go zabrać z balkonu :ico_wstydzioch: należą mi sie baty...jutro jedziemy po nowego.

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2012, 07:58

Witam się z rana z :ico_kawa: wczoraj byłam z mężem na kabarecie pod wyrwigroszem uśmiałam się do łez :-D :-D :-D oczywiście Kuba wykorzystał sytuację i nie chciał iść spać i dopiero po 22 zasnął a teraz rozrabia już od 6 i zastanawiam się kiedy padnie tyle dobrze z tego późnego zaśnięcia było że na cyca dopiero o 3 rano się obudził :ico_sorki: :ico_sorki:

dzwoneczek82, przykra sprawa z chomiczkiem u nas też niedawno zdechł i Olka bardzo płakała ale na razie nie zgodziłam się na kolejnego chomika bo one za krótko żyją i Olka za bardzo potem przeżywa ich śmierć mają w domu jeszcze kota także starczy :-D

My dzis musimy iść do lekarza sportowego podbić kartę na obóz dla Magdy bo jedzie 3 sierpnia

Awatar użytkownika
Jadzia
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2012, 08:32

hej
choc Patryk jest non stop niespokojny, płaczliwy i czesto sie budzi w nocy :ico_noniewiem: czyli lipa!
u nas to samo :ico_olaboga: nie wiem czy to zęby czy co innego ehhhh

co do zwierzątek to u nas ostatnio też był wielki płacz bo kocica wyprowadziła pierwszy raz po okoceniu małe , a że urodziła na stryszku to wyszła z nimi na daszek ,jeden kotek spadł i skręciła sobie kark ,akurat jak dziewczynki wyszły na podwórko :ico_placzek: Cały dzień nie mogłam ich uspokoić :ico_olaboga:

ja nadal karmię mała cycusiem ,ale chyba zacznę częściej butle dawać bo strasznie mi zęby lecą ,chyba pora troszkę zadbać o siebie :ico_wstydzioch: (hehe wyrodna matka jestem )

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 09:17

Hej :-)
ale chyba zacznę częściej butle dawać bo strasznie mi zęby lecą
Ojej :ico_olaboga:
Ja nie potrafię ogarnąć włosow... mam az przeswity :ico_placzek: a dalej leca i leca :ico_placzek: Zawsze geste wlosy, a teraz mysi ogonek ehhhh :ico_noniewiem:
Ale wlosy odrosna, a zeby :ico_olaboga:

U nas super pogoda, nie zapowiada sie mega upal, ale fajnie cieplutko jest. Popoludniu do parku skoczymy nacieszyc sie zielenia ;-)
A tak, planuje samotny szoping w sobote - zezwolenie meza jest i przejecie Martynki w opieke :ico_brawa_01:

:ico_tort: dla Amelki za pół roczku !! :ico_buziaczki_big: :ico_brawa_01:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

10 lip 2012, 09:35

witam
ale chyba zacznę częściej butle dawać bo strasznie mi zęby lecą ,chyba pora troszkę zadbać o siebie :ico_wstydzioch: (hehe wyrodna matka jestem )
wyrzutów sumienia nie powinnaś mieć...ty też jesteś ważna!
Koło 10 na szczepienie się wybieramy, ale czy nam się uda dostać do lekarki to jeszcze nie jest pewne :ico_olaboga:
powodzenia aby wreszcie szczepienie sie udało!
A tak, planuje samotny szoping w sobote - zezwolenie meza jest i przejecie Martynki w opieke
super....ja też uwielbiam takie samotne wypady...bo jak jestem z moimi marudami to nic nie wychodzi z zakupów!
dla Amelki za pół roczku !! :ico_buziaczki_big:
brawo, brawo, brawo... :ico_brawa_01:

chomiczka chyba bardziej dla siebie chce kupic niż dla Dawidka :ico_wstydzioch: , bo to ja bardziej przeżyłam jego śmierć. i chyba chce tym kupnem "zabić" wyrzuty sumienia ze to przeze mnie! :ico_wstydzioch:
nas to samo :ico_olaboga: nie wiem czy to zęby czy co innego ehhhh
czytałam ze dziecko moze byc takie nawet przez kilka miesiecy gdy ząbkuje...wiec ja stawiam na to!

my zaraz jedziemy na pobranie krwi, a po południu wizyta u hematologa. Potem zahaczymy o mc donalda, bo obiecałam Dawidkowi.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

10 lip 2012, 10:00

My na dzialce siedzimy. Borys już po pierwszej drzemce która trwała niecałe 10 minut :) Pogoda fajna więc pewnie za niedługo Emilia do basenu pójdzie a Borys będzie ją obserwował :)

Co do zwierzątek to Ja uwielbiam koty I u rodziców zawsze miałam kota a ze mąż ich nie lubi to teraz mamy psa :)
Dzwoneczku nie martw sie bo mój mąż kiedyś też chomika usmazyl na balkonie :) koleżanka za to poszła o krok dalej I wyprala kota w pralce.

Dla Meli wszystkiego najlepszego :ico_brawa_01:

Ja muszę zadzwonić do przychodni bo buraki znowu wypisaly mi pelnoplatna receptę na mleko :ico_zly:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

10 lip 2012, 10:04

Witajcie
my z mężulem mamy dziś drugą rocznicę ślubu :-D chcemy gdzieś wyskoczyć wieczorem, ale coś czuję, że będzie trójkącik :-D Filip raczej z nami pojedzie, a co tam...
wypaczałam u niego czwartego zęba - jeszcze się nie przebił, ale lada dzień, bo widać biały prześwit przez dziąsło, jest to dwójka z lewej strony u góry, symetrycznie :ico_oczko: będzie wyglądał jak mały wampirek :-D

Mad, zazdroszczę sobotniego wypadu, też by się pojechało ehh...

brawo dla Amelki za pół roczku :ico_brawa_01: widziałam jak siedzi, super!

w sprawie chomika - dzwoneczku, TY egzekutorze :ico_oczko: nieprzyjemna sprawa, ale to nic w porównaniu co zrobiła kiedyś moja sąsiadka z kurczakami :ico_olaboga: ale nie będę pisać o tym tak z rana, bo to niesmaczne :ico_noniewiem:

co do zębów, to ja byłam w pt u dentysty. i się przeraziłam :ico_olaboga: babka zapytała, czy jeszcze karmię. powiedziałam, że nie, a ona wyliczyła mi i pokazała szkody, jakie już powstały po paru miesiącach karmienia... włos się jeży. żeby to chociaż tańsze było :ico_placzek:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

10 lip 2012, 10:18

wyprala kota w pralce
O matko :-D kot pewnie poszedl na drzemke do pralki i mu nie poszlo.

Nasz chomik spadl z 4 pietra - brat byl maly chomik na balkonie i dawal mu pic... zostawil otwarta klatke. Najlepsze ze jeszcze 3 dni zyl !

Ja udentysty nie bylam, ale czas byloby sie zmobilizowac i pognac. A szkod pewnie cale mnostwo. Tylko jak nostromo pisze, takie to drogie :/
buraki znowu wypisaly mi pelnoplatna receptę na mleko
Teraz sa znow te jaja z receptami, Was tez to obejmuje ? czy pomylka po prostu ?
widziałam jak siedzi, super!
Ja też ja też :-) i jestemw szoku hehe

[ Dodano: 10-07-2012, 10:19 ]
Zaraz zabieram sie za ogórasy :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”