Porodu już nie pamiętam, więc nie było aż tak źle- chyba. Powodzenia!
A ja ciągle w trakcie remontu; stolarz już tydzień mnie zwodzi...
Pochwalę się Wam- kolega prezywiózł mi z Norwegi pampersy newborny po 2 zł za paczkę

Tak to jest z "fachowcami"A ja ciągle w trakcie remontu; stolarz już tydzień mnie zwodzi...
O:) To widzę, że na Ciebie kąpiel działa tak samo jak na mnie...a ja głupia się łudziłam kilka razy że w gorącej kąpieli skurcze rozruszamWczoraj wieczorem znowu mialam często skurcze,raz bolesne,raz nie,ale po kąpieli przeszły.
Hmm...właśnie nie wiem. Póki ta moja lekarka była ordynatorem to wiem że jak nogi puchły kobiecie to dokładnie w terminie rozwiązywali ciąże... oczywiście najpierw prowokacja a jak się nie dało to cc. Skoro u mnie prowokacja odpada ze wzgl. na wcześniejsze cięcie to nie wiem...cesarkę zrobią?a do tego szpitala to już leżeć do porodu?
Podobno jeśli po kąpieli skurcze nie przechodzą to wtedy sie poród zaczyna,a jeśli przechodzą to tylko przepowiadająceO:) To widzę, że na Ciebie kąpiel działa tak samo jak na mnie...a ja głupia się łudziłam kilka razy że w gorącej kąpieli skurcze rozruszam
no ja tez sie tego boje...ale czytalam troche o tym i w koncu nie wiem co sie robi w takich przypadkach. Leki czy oxy?Madleine, jak Cię tak wszystko swędzi to boję się że to może być naprawdę cholestaza
Znajoma po prostu leżała w szpitalu na jakiś lekach. Tylko że ona chorowała od połowy ciąży jakośw koncu nie wiem co sie robi w takich przypadkach. Leki czy oxy?
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], MitziAltere, PalmaKaply i 1 gość