Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 10:16

dzień dobry,

kurczę kobiety gdzie Wy się wszystkie podziewacie :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

ja ten tydzień też na 14 ale załatwiłam sobie piątek i sobotę wolną bo A na zlot śmiga :ico_sorki:
ciągle płacze i kwęka
widzę że nie jestem sama, u mnie Bella potrafi obudzić się po godzinie spania i wyć a nie płakać i ze 2 godziny, wczoraj zasnęła dopiero jak ja wróciłam o 22.30 a spać Ją A położył o 19.30 a wstała o 20.30 :ico_puknij:

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

09 lip 2012, 12:24

hej:)
kwiatuni ciepło jest to każdy korzysta;))
My wczoraj u teściowej w Poraju cały dzień przesiedzieliśmy, festyn był, masa atrakcji to i odpoczęliśmy i wyszaleliśmy się:) Za tydzień jedziemy na motorówce pośmigac
:ico_brawa_01:

Tak to w sumie przygotowania do ślubu dalej. Jak do tej pory było mało załatwiania to teraz ruszyło wszystko pełną parą i ciągle coś do załatwienia jest :ico_chory: Dzisiaj obrączki odebrałam. Cudne są :ico_brawa_01:

Oliwka rośnie i rośnie :ico_oczko: Buziaki nauczyłam ją dawac to tak słodko z otwartą buzią buziki nam rozdaje :ico_brawa_01:
Zaczyna przesypia całe noce nie chce zapeszac, ale już do 5 śpi bez pobudek raczej. Czasem się zdarzy że się przebudzi ale wystarczy ją położy i pogłaska pogłówce i śpi dalej.

P zmienił prace. Więcej pracuje ale kasa będzie dużo lepsza, niż miał. Więc wreszcie będzie nam lżej :ico_sorki:

No i u nas w sumie tyle;))
Pozdrawiam cieplutko :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 17:15

hej dziewczyny,
wczoraj wróciliśmy z wyjazdu, bylismy u cioci i na wekend nad jeziorem, pogoda piekna choć burzowa i wypoczełam cudownie :ico_brawa_01: dzieci zadowolone, w lesie im sie podobało, na plaży bajerancko a w jeziorze szalały jak rybki :ico_brawa_01:

szkieletorek
Trzy tysiące lat minęło...

09 lip 2012, 21:46

widzę że nie jestem sama
Rany ja to już szału dostaję . Moja w nocy nawet ok śpi tylko ta poprzednia przez wymioty była bee a tak to jest dobrze.Ale za dnia jest masakra ,dziś tylko na rękach mi siedziała a i to źle było. Ja już sił nie mam . Nie wiem o co może chodzić ,ale jedyny pomysł jaki mi wpada do głowy to może ząbki bo nie ma na razie ani jednego.

Dziś była u mnie moja dawna podopieczna Olusia. Rany jaka ona kochana nadal i grzeczna.Chciała do nas przyjechać na basen bo uwielbia się ciapciać .Bardzo zadowolona była.Ja też bo tak fajnie było,mała moja wtedy była w miarę grzeczna bo bawiły się razem i tak fanie to wyglądało.
Dostałam troszku ubranek po niej dla Lili ale nadal nie mam bodziaków wcale więc teraz biorę się za szukanie na allegro czegoś.

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

09 lip 2012, 22:17

witam
ja tylko na moment pochwalic sie ze w koncu mamy zabki :ico_brawa_01:
wlasciwie dzien po roczku wyszedl pierwszy - lewa dolna jedynka, a zaraz na drugi czy trzeci dzien wyszla prawa :ico_brawa_01: takze 2 juz sa widoczne :-D
zaczal mi sie juz 2 tydz urlopu..ten czas leci strasznie.. :ico_olaboga:
takze za pare dni dolacze znow do regularnych pogaduch, bo wroce do pracy :ico_oczko:
pozdrawiam z rybnickiej Sahary :ico_oczko: :-D (pogoda na ten urlop mi sie udala!!)

Awatar użytkownika
kwiatunio
Cyber rusałka
Cyber rusałka

11 lip 2012, 10:59

dzień dobry,

ja dziś znów mam na 14 i na zlot chyba nie pojadę bo w pracy kumpel nie chce zamienić się ze mną zmianą więc w niedzielę muszę iść na 8 do pracy :ico_placzek:
w koncu mamy zabk
super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
takze za pare dni dolacze znow do regularnych pogaduch
czekam z niecierpliwością :ico_oczko: :ico_sorki: :ico_brawa_01:

izuś_85, wita i opowiadaj jak było :ico_sorki: i może jakieś fotki ? :ico_sorki:

szkieletorek

11 lip 2012, 12:59

Kwiatunio no szkoda że nie uda ci się pojechać no ale może następnym razem będzie dobrze.
My wczoraj byliśmy na kontrolnej wizycie u alergologa. Mam małej dać około roczku żółtko ,oraz mleko sztuczne takie zwykłe a nie jak teraz to specjalne.
Lili na od bardzo dawna piękna buzie i ciałko, bez chrostek .
Ale podobno w lecie zawsze lepiej to wygląda niż w sezonie grzewczym.

Mała od dziś zaczęła próby chodzenia z pchaczem.Jeszcze jej ucieka pchacz a nóżki nie nadążają ale idzie jej coraz ładniej i radzi sobie świetnie.Ja nie mogę w to uwierzyć jak ona szybko rośnie i się rozwija.

Nadal jest maruda ,momentami nie do zniesienia ale pani doktor patrzyła jej w dzióbka i mówi że ma bardzo napuchnięte dziąsełka i że tam idzie kilka na raz ząbków.
Teraz ma drzemkę a ja ide robic obiad.

[ Dodano: 11-07-2012, 13:02 ]
No i zapomniałam wczoraj poczęstować torcikiem :ico_tort: :ico_tort: za 9 miesięcy mojej córci.

elibell
4000 - letni staruszek

11 lip 2012, 15:56

ja stawiam :ico_tort: za 10 miesiecy Dorianka. Dzis mielismy koszmarną noc, mały cała noc płakał, chyba wszystko naraz, wyszła plesniawka pod językiem, do tego ból brzuszka i zabkowanie.

Zaglądam do was ale nie pisze, nie mam weny, wrócilismy w niedziele z wakacji a ja w ogole nie czuję się wypoczeta

szkieletorek

11 lip 2012, 19:59

stawiam :ico_tort: za 10 miesiecy Dorianka
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Oj to szkoda że nie wypoczęłaś ale ja pewno z wakacji nad morzem też nie wrócę wyleżana .No chyba przy małych dzieciach nie jest to możliwe.Ciągle coś trzeba przy nich robić ale my sobie to kiedyś odbijemy jak odrosną nam maluszki.
Nocki współczuję .U mnie w dzień jest okropna ale noce mam spokojne jak na razie.
Ustaliliśmy z P że jeden tydz kiedy on ma na 2 zmianę on wstaje do małej w nocy i ja karmi a kiedy ma 1 zmian to ja to robię. Teraz akurat jego tydz jest więc mam luz chociaż i tak za każdym razem się budzę jak mała się domaga jedzenia.

elibell
4000 - letni staruszek

11 lip 2012, 21:01

pleśniawki pod językiem:( masakra i wex tu dziecku wyczyść jakoś, biedny płacze, jutro lekarz niech cos poradzą, doradzą dadzą swojego:( Jestem załamana:( :ico_placzek:

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”