Co do glutenu to Borys zjada deserki z kaszka manna albo z biszkopcikami. Dodatkowo daję czasami kaszke manna do zupki. Z resztą te deserki są od 5go miesiąca
A jeżeli chodzi o zupki to ja najpierw gotuje miesko a potem dorzucam warzywa. Na końcu wylaczam zupkę i dodaje szpinak.
Byliśmy dzisiaj po receptę na mleko i przy okazji zwazylam Bobka i wazy 9900
więc przez miesiąc przybrał tylko 100gram
Mad., tak jak Gabi pisze luźne kupki mogą ale wcale nie muszą świadczyć o zabkach. Po prostu obserwuj malutka.
dzwoneczek82, piękna waga Patryczka
Rozmawialam dzisiaj z lekarka i wprowadze Borysowi jeszcze drugie danie. Czyli rano butla potem zupka, drugie danie, deserek i kaszka na kolacje. Dzisiaj jak jedliśmy obiad to mlodego miałam na kolanach to tak się przyssal do mojego obiadu że zjadł całego ziemniaczka i brokule
A no i dzisiaj mija 3 dzień odkąd zakończyliśmy cycusianie. Cieszę się bo przyszło nam to dość łatwo. Borys nie tęskni za cycaniem a ja kilka dni wcześniej wmawialam sobie że dobrze robię i że pora zadbać o siebie i znioslam to dużo lepiej niż przy Emilii
A tak wogóle to Borys miał dzisiaj przez cały dzień tylko jedną godzinną drzemkę. A z zasnieciem też miał problem i usypial ponad godzinę