Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

15 lip 2012, 21:53

Ugotowalam osobno miesko. Osobno warzywka. wraz z woda z warzyw wszystkotraktuje blenderem dodaje oliwy z oliwek i kaszy manny i smakowalo takie :ico_haha_02:

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2012, 07:15

hej :)
piszecie o karmieniu maluszków to u nas jest tak ze Melka je to co my tyle że mniej przyprawione ona nie chce jesc tego co jej gotuje a nasze je chętnie :ico_noniewiem: ale nic jej sie nie dzieje nie boli brzuszek nie ma wysypek itp :ico_sorki:

co do spania to u nas wygląda to tak ze zasypia ok 21-22 i śpi do 2-4 (do 4 najczęściej) dostanie cyca i ok 7 pobudka już na stałe
a w dzień śpi dwa razy ok 2 godzin o ile nikt i nic jej nie obudzi :ico_haha_01: :ico_haha_01:

[ Dodano: 16-07-2012, 08:18 ]
i Melka do pooglądania
http://www.youtube.com/watch?v=9BM9ad3rB68
http://www.youtube.com/watch?v=Ore95YsK ... ure=relmfu

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

16 lip 2012, 07:25

Witam porannie :ico_haha_02:
margolcia, cudnie Melcia siedzi normalnie nie moge się napatrzeć na tą focię :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Mad., super że Martyni tak posmakowały Twoje dania aż sie chce gotować takiej kruszynce jak ładnie zjada :ico_brawa_01:

Gabi, ja też własnie wczoraj dałam Kubie takiie danie z rossmana babydream jakieś ragout z indyka czy jakoś tak to szlo i bardzo mu smakowało aż mlaskał z zadowoleniem

eSKa fajnie że się odezwałąś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a co do stazu z chłopem to mi w tym roku 13 lat w sierpniu minie jak jesteśmy małżeństwem a w listopadzie 15 jak jesteśmy razem :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: strasznie ten czas szybko leci

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 lip 2012, 08:12

Melduje się i ja

Jej ale dzisiaj senny dzień. Normalnie nie mogę się dobudzic :ico_noniewiem:
Za oknem wygląda jakby już jesień była a do tego zrobiło się wręcz zimno

Borys zasnął wczoraj o 20, wydaje mi się że koło północy się przebudzil bo go bralam do łóżka ale najważniejsze jest to że butle robiłam mu dopiero o 4 nad ranem :ico_brawa_01: wypił i spał dalej do 7 :-)

[ Dodano: 16-07-2012, 08:15 ]
margolcia super filmiki :ico_brawa_01:
Kaja, hihi staż nie małżeński mamy taki sam :-D
beatka gdzie się podziewasz? Co u Was?

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2012, 09:03

Witam
U nas tez sennie, deszczowo i zimno.. jak jesienia :ico_olaboga:
margolcia normalnie oczom nie wierze jak Amelce latwo te siadanie przychodzi ! od szwagierki Zuzia skonczyla ostatnio 8 miesiecy i nie siada wcale. Brawo dla malej zdolniachy :ico_brawa_01: A Ty masz strasznie przyjemny glosik :-D

U nas ze spaceru chyba dzisiaj nici...
Aga26 kupowalas oslonke na deszcz do spacerowki ? Bo nie wiem jaka pasuje, wiec moze doradzisz :ico_haha_02:

Staze po 13 lat macie łoooo :-) tyle lat temu to ja w gimnazjum bylam i glupoty w glowie mi byly.

Strasznie Martyna marudzi.. problemy z zasypianiem i sama nie wie czego chce. A gryzaka wpycha na sile do buzi, moje rece tez probuje ale nie pozwalam.

margolcia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2012, 09:25

dziewczynki dziękuję za miłe słowa :ico_wstydzioch:
Staze po 13 lat macie łoooo :-) tyle lat temu to ja w gimnazjum bylam i glupoty w glowie mi byly.
Mad ja podobnie :) 13 lat wstecz to miałam 11 latek :-D

nam po ślubie w grudniu minie 5 lat a znamy się 7 :D
Strasznie Martyna marudzi.. problemy z zasypianiem i sama nie wie czego chce.
u nas jest podobnie :ico_olaboga: niby chce spać ale uspać ją to jak za kare juz dwa podejścia miałyśmy tu oczy trze ale jak chcę uspać to odpycha się wygina :ico_olaboga: :ico_nienie:

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2012, 09:33

Usnęla... ale musialam jej spiewac by sie uspokoila. Tylko to dziala... Jak wyjde z pokoiku zaraz placz.. Dlatego robilam co moje i spiewalam az zasnela.

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

16 lip 2012, 10:44

Mad., mam osłonkę z wózka po Emilce i ją używam. Najlepiej będzie jak sobie kupisz uniwersalną ceratkę. Jest na gumce więc napewno będzie pasować :-) ja też będę musiała taką kupić bo ta z Emilkowego wózka dziurawa jest w jednym miejscu :ico_oczko:

Borys śpi a ja dzisiaj strasznie niekumata jestem :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

16 lip 2012, 10:54

Dołączam do niekumatych :/ nocka była wyjątkowo fajna, bo wstawalam tylko raz, a mimo to się nie wyspalam :ico_spanko: :ico_spanko: Filip zrzedliwy, marudzi przy jedzeniu... Wydaje mi się, że przez dziasla - widać już 4go zabka.

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

16 lip 2012, 10:59

witajcie poniedziłakowo.
Jak tak poczytałam Wasze posty, to doła złapałam, że ja juz taka staruszka jestem, my we wrześniu bedziemy mieli staz 14 lat, a znamy sie hoho, od przedszkola;)
Margolcia, barwvo dla Amelki, prześłicznie dziewczynka sie rozwija!
Aga- gratki dla Boryska, ale szybko zleciało!!!
Eska- super, ze wpadłaś :-)
My na razie nie eksperymentujemy z jedzonkiem, bo moja Ola najmłodsza wśród zimówek, ale jadła już jarzynową, jabłuszko, jabłuszko z marchewką i bananem. uwielbia soki, szczególnie te z marchewką.
Aga- mam pytanie, bo Twój Borysek tez mam skazę białkową, jakie kaszki mu kupujesz? chciałabym coś wprowadzić Oli ale nie wiem co?

[ Dodano: 16-07-2012, 11:00 ]
nostromo- ale pędzicie z tymi zębami :ico_szoking:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”