Ojej .Kurcze ciekawe co ci jest.Niech robią badania różne do skutku skoro boli to jakaś przyczyna na pewno jest .wylądowałam w szpitalu
Zdrowia życzę.
Ja pewno dostane ochrzan ale chyba tylko 2-3 racy małej wyparzałam wrzątkiem butelki i smoczki. Tak to nigdy . Może i źle ale jakoś uważam że chować w sterylnym świecie wcale nie jest dobrze.kto to widzial takim duzym dzieciom sterylizowac ( ok 8-9 m-cy)
A już od wczoraj lepiej, ale cały tydzień była masakra. Jutro idę do poradni neurologicznej i powiem, że coś tam jeszcze boli bo inaczej oleją mnie, a nie chcę aby taki ból się jeszcze kiedyś powtórzył .A ty Jula jak głowa ?
my mieliśmy 2to ile tych spowiedzi przed slubem musicie miec?
ja wyparzałam tylko na poczatku, i to też nie za częstoja też nie wyparzam za czesto butelek czy smoków
ja potrafię i ze 4 razy dziennieJedyne czego nie lubię i staram się często odkurzać,
ojej ja tego nie toleruję tak samo jak jedzenie po kimś ta samą łyżeczkątez mam sklonnosc do oblizywania smoka
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość