Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2012, 14:19

Gabi, wiem że jakiś jest czas oczekiwania, a potem można to zgłosić Allegro.
Głupia baba...

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

20 lip 2012, 17:44

Witam się :ico_haha_01: my już w Białymstoku.podróż minęła zaskakująco dobrze. Wyjechalismy o 1 w nocy, a o 8 byliśmy na miejscu. Filip całą podróż prawie przespal. Ale oczywiście coś się musiało skomplikowac-od paru dni robi po 3 kupy dziennie i to takie podejrzanie rzadkie, teraz jak pojechaliśmy tak daleko to jemu coś się dzieje. Niby nic takiego, ale martwię się co będzie dalej...

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

20 lip 2012, 19:31

witajcie!
Dziękuje za miłe słowa o Olci :ico_haha_01:
Mad, Dzwonek, Gabi- dizś chyba taka noc była, ze dzieci nie spały, bo moja Ola pierwszy raz od niepamietam jak dawna tez ciągle sie budziła, płakała rzucała w łóżku :ico_puknij:
Mam nadzije, ze dziś bedzie lepiej :ico_sorki:
Mad- śliczne zdjecia:)
A ja dizś byłam na zakupach takich domowych, typu chemia i spozywka oraz na zwiadach co by tu kupić na wesele, bo mamy 25.08 oraz z Sylwią u okulisty, i ta wizyta mnie dobiła, mojej córce prawdopodobnie odkleja sie siatkówka :ico_placzek: byłyśmy już z tym okiem 4 razy na polu widzenia i nie ma poprawy, w przyszłym tygodniu idziemy na usg oka :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2012, 20:07

hejka ja wpadłam tylko na moment bo kończymy się pakować i bedziemy pomału jechać odezwę się jutro juz ze Stegny

aaa no i śliczne foty :ico_haha_02:

paaaaa

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2012, 20:54

Kaja, udanych wakacji :) wypocznij
agasio ojej :( a byliscie u specjalisty ? polecam klinike okulistyczna w Katowicach. Z calej Polski ludzie tu zjezdzaja. Tesciowej sporo pomogli(jaskra, zaćma) :ico_sorki:

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2012, 21:57

witam

agasio :ico_pocieszyciel: biedna Sylwia. Ale napewno da sie coś tym zrobić :ico_sorki: przecież to młoda dziewczyna, na pewno będzie wszystko dobrze!!! :ico_sorki: Trzymam kciuki!

Kaja, udanych wakacji :ico_haha_02:

nastromo super ze podróż sie udała, bawcie sie dobrze na weselu :-)

gabi brawa za pierwszy ząbek Lilusi :ico_brawa_01: zuch dziewczyna! I życzę ci aby jednak pieniążki wróciły do ciebie za spodnie. Ja raz sie nadziałam, i teraz staram sie kupywać tylko za pobraniem.

beatka bałam sie ze mały będzie zawsze w tyle z rozwojem, ale teraz już widze ze nadgonił rówieśników :ico_brawa_01: :-D

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

21 lip 2012, 09:31

Witam i biore sie za sprzątanie,ale tak mi sie nie chce

agasio- bedzie dobrze,musi być. Nie ma poprawy ale miejmy nadzieje ze gorzej tez nie bedzie
Kaja- udanego wypoczynku

A chciałam Wam napisać że moja znajoma z innego forumbna którym sie juz prawie nie udzielamy sie tu do Nas wybiera :ico_haha_01: Ma córeczkę Lenke z lutego :ico_haha_02:

zaklin
Rozkręcająca się gaduła
Rozkręcająca się gaduła

21 lip 2012, 23:32

Dziękuję Dziewczyny za zaproszenie, chętnie skorzystam.
Muszę się tylko rozpatrzeć jak się tu poruszać i wstawię zdjęcie Leni, zrobię pasek itd.

Agaa kochana, potrafisz zaanonsować :-D dzięki.

Jak już wiadomo mam córeczkę Lenę urodzoną 24,02 tego roku i Polę dużą dziewczynkę w sierpniu kończy 11 lat.

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

22 lip 2012, 06:54

Witajcie
My poweselni, oczywiście już na nogach, bo Filip nie ma litości... Wyglądam pewnie jak zombi :ico_olaboga: młody zrobił furorę na parkiecie :-D. Był super grzeczny, hałas nie zrobił na nim żadnego wrażenia.super było to, że sala weselna i hotel w którym mamy pokój to ten sam budynek, więc wystarczyło wieczorem wejść na górę i już można było położyć dziecko spać, no i samemu się walnac :-D. Dziś po południu jedziemy dalej, do Augustowa.
Ps: witamy nową Kolezanke :ico_brawa_01:

agaa22
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

22 lip 2012, 07:59

Witam i ja
Zaklin -kochana ciesze się że zdecydowalas sie dołączyć.
Pisz z nami jak najwięcej
Nostromo- my też juz od tej godziny nie spimy.
Ja teraz ide zrobić kawe i o 9 chcę się wybrać na gielde na zakupy ciuchowe

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”