no i dwie osoby są na L4 to ktoś musi za nie robić
tak planowaliśmy w roczek i chrzciny czyli 29 wrześniaa co z Waszym ślubem? Bo pamiętam jak pisałaś że planujecie kościelny?
ale nie wiem co z tego wyjdzie, jeszcze nawet w kosciele nie byłam nic zapytac bo nie mam kiedy
no i kasa by sie na to przydała a z tym moze być krucho
no i nie wiem jak z tą poradnią rodzinną czy sie długo czeka
jak nie teraz we wrześniu to w październiku moze
kupilismy pralkę model który u nas kosztował 1699zł kupiliśmy w euro rtv agd za 1399zł samsung eco bubble
dziewczyny cudo nigdy nie podejrzewałam ze polubie pralke pierze cichutko i oszczędnie, ma wielki bęben na 7kg prania a rzeczy wyjmuje prawie suche z niej ja to chyba nawet kocham te pralke hehehhe
mój Konradek z dnia na dzień coraz nowsze rzeczy umie, jest przesłodki, a jak ładnie i swiadomie woła mame i tate
co do mleka krowiego- młody próbował i nic mu nie jest, mm już nie dostaje od 2-3 miesięcy, nie jada w nocy tez tak długo, wieczorem kaszka albo kanapka i śpi do rana, czasem pić mu sie w nocy chce to sie obudzi i wode albo herbatke słabą wypija
jada obiady z nami juz , wczoraj zupę ogórkową dziś jajko i ziemniaczki z koperkiem
nic mu nie jest na brzusiu bo my nie używamy wegety czy innych takich dziwnych przypraw, no jedynie sosik to czasem jakiś dorobie z winiar
ide zaraz do pracki więc powoli sie zbieram
dziękuję za miłe słowa na temat foteczek
[ Dodano: 23-07-2012, 16:41 ]
no i wszytskiego naj dla roczniaków ale ten czas zasuwa dopiero chodziłyśmy i byłysmy blade na myśl o porodzie a tu nasze okruszki roczki zaliczają kolejno