Binius-wielkie GRATKI dla CZARKA!!
Asia-kurowac sie prosze!!!
a u nas....Mleduje sie ze zyje...My nadal na wsi fajnie jest zawsze cos sie dzieje.,...Rodzinki duzo chlopaki rosna..:)
buziaki

Szymek daje mi w kosc,w dzien nie chce spac - tylko  przy cycu albo na spacerku,dzis jak wrocilam z rehabilitacji o 13,to dopiero o 16 obiad robilam,bo sie darl caly czas
 Szymek daje mi w kosc,w dzien nie chce spac - tylko  przy cycu albo na spacerku,dzis jak wrocilam z rehabilitacji o 13,to dopiero o 16 obiad robilam,bo sie darl caly czas   Chyba odstawie mu to zelazo,bo wscieklizny dostane
 Chyba odstawie mu to zelazo,bo wscieklizny dostane   

dobrze ze choc nasza mała "garsteczka" sie odzywa
 dobrze ze choc nasza mała "garsteczka" sie odzywa  

my też wybieramy sie w weekend na wieświes do siostry z dziecmi
 a jutro do Augustowa jedziemy
 a jutro do Augustowa jedziemy  
 nie wiem czy pamiętasz, ja odstawiłam na "własna ręke" i dobrze na tym wyszliśmyChyba odstawie mu to zelazo,bo wscieklizny dostane
 ...ale Broń Boże do niczego nie namawiam
 ...ale Broń Boże do niczego nie namawiam  
  ależ dzieciaczki teraz są szybkie
 ależ dzieciaczki teraz są szybkie  

asiab zdrówka życze Uleńce

miłego odpoczynkumy też wybieramy sie w weekend na wieś a jutro do Augustowa jedziemy

5 min spała i 5 min wyła i tak pół godziny na spacerze koszmar wszyscy sie oglądali za nami
 5 min spała i 5 min wyła i tak pół godziny na spacerze koszmar wszyscy sie oglądali za nami   aż musiałam ją z wózka wyjąć
 aż musiałam ją z wózka wyjąć   i co na rączkach było ok
 i co na rączkach było ok   ehhhh zaczyna sie ta sama historia co z Frankiem
 ehhhh zaczyna sie ta sama historia co z Frankiem  
 Ja nie Martalka ale wydaje mi się, że kiedyś pisała, że właśnie najlepsza taka dobrze "potargana". Jak któraś z nas miała nową to kazała ją najpierw porządnie "pomechłać i dopiero wiązać. Także, ja bym kupiła jeśli w korzystnej cenie.Kurcze mam pytanie do Martalki a jej nie ma czy mogę kupić Ulce używana chustę do noszenia bo koleżanka chce mi sprzedać ????
 Cieszę sie tym co mam :P choc w sumie, taki dzieć co to w łapkę sobie weźmie jedzonko, to juz bardziej "wyjściowy" jest. Nie trzeba cycka wyciągać między ludźmi
 Cieszę sie tym co mam :P choc w sumie, taki dzieć co to w łapkę sobie weźmie jedzonko, to juz bardziej "wyjściowy" jest. Nie trzeba cycka wyciągać między ludźmi  

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość