agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

31 lip 2012, 20:54

nostromo- zdróweczka dla maluszka :588:
a my dziś byliśmy u lekarza, bo Olę wysypało, podobno alergia, dostaliśmy nowe maści do smarowania :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

31 lip 2012, 21:09

nostromo zdrowka zycze

Jadzia a co u lenki jak jej katarek

a Hani znow ropieje oczko cos za czesto ma z tym problem

ja juz prawie spakowana dzieci juz w lozkach bo nie moga sie doczekac wyjazdu

wylot mamy rano

wiec napisze do was juz z Polski

:ico_papa:

Awatar użytkownika
Kaja
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sie 2012, 07:10

Beatka78, spokojnego lotu życzę i udanego pobytu :ico_sorki: :ico_sorki:

Nostromo zdrówka dla Filipka :ico_sorki:

ja od rana "walczę" z jabłkami i przerabiam je na dżemy :-D a jutro już do pracy :ico_szoking: :ico_szoking: ale zleciało na szczescie zaczynam od popołudniówki więc Z Kubą tata będzie

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

01 sie 2012, 07:58

witamy :-D
Filip wziął sobie do serca wasze życzenia i czuje się dużo lepiej :ico_brawa_01: i ja też przy okazji, co za ulga :ico_sorki:
ja wczoraj odwiedziłam znienawidzone przeze mnie miejsce, tj. urząd pracy. postanowiłam się zarejestrować, a tu - wpisano mnie na listę oczekujących do rejestracji i mam się zgłosić dopiero 14.8 :ico_szoking: co za kraj...

a tu jeszcze parę fotek z naszego wypadu na daleki północny wschód :ico_oczko:

gość weselny zasiadł przy stole :-D
Obrazek

Obrazek

i już w Augustowie
Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 sie 2012, 08:22 przez nostromo20, łącznie zmieniany 1 raz.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 08:57

Dzień doberek :-)
Beatka78 pewnie już jesteście w PL. Aż się doczekać spotkania nie mogę :-)
Dziewczyny która da radę jeszcze 11 sierpnia ???

Kaja jejciu już do pracy ? Ojjj... To powodzenia życzę dla Ciebie i Kubusia !
Gabi, my nie chrzciliśmy jeszcze :-) bo mamy problem z zalatwieniem zaświadczenia dla mojego brata który ma być chrzestnym i też koniec sierpnia lub we wrześniu zrobimy. Ale nie 9 bo mamy wesele.
nostromo20 ojj jacy wy piękni :-) Fajna z Was rodzinka. Filipek z tego co widzę ma oczka po tatusiu a usteczka mamusine :-)

My dzisiaj na szczepienie. Mam nadzieje ze bedzie dzielna. CIekawe jak z waga i cm.
Wazylam ja 2 dni temu wyszlo mi 8,3kg. Zobaczymy czy waga nie klamala :-)

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

01 sie 2012, 09:07

hehe, no wszyscy mówią, że młody to cały tata :ico_oczko: oczy to wiadomo, ale czy reszta... no nie wiem nie wiem :ico_oczko:

my też mieliśmy iść na szczepienie w tym tyg, ale niestety Filipkowe przeziębienie pokrzyżowało plany :/

co do spotkania - ile osób się stawia na dzień dzisiejszy? bo mnie korci, fajnie by było :ico_brawa_01: a tak w ogóle to schadzka w Chorzowie czy gdzie? bo coś o tamtejszym parku pisałyście...

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 09:24

ile osób się stawia na dzień dzisiejszy? bo mnie korci, fajnie by było a tak w ogóle to schadzka w Chorzowie czy gdzie? bo coś o tamtejszym parku pisałyście...
Mówimy o Chorzowie bo jest gdzie chodzic tam i dzieciaki sie wyszaleja - chlopcy Beatki np.
Na dzien dzisiejszy Beatka, Agata (nie wiem czy potwierdzi date), ja, szyszeczka pisala ze tez sie pisze wiec dalabym jej znac no i Ty jak sie zdecydujesz odwiedziec te okolice :P chyba nikogo nie pominelam :ico_noniewiem:
Oczywiscie jak ktos jeszcze chetny to zapraszamy!!!

[ Dodano: 01-08-2012, 11:18 ]
nostromo20 ja teraz dopiero zauważyłam że Filip zasiadł przy swoim miejscu na weselu opisanym ! :-D To faktycznie zaszczyt :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Aga26
4000 - letni staruszek

01 sie 2012, 14:24

Ja czekam żeby wkońcu ustalić weekend kiedy pojedziemy do sandomierza. Bede robić wszystko żeby byc 11 na spotkaniu :)

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 16:00

Bede robić wszystko żeby byc 11 na spotkaniu :)
Trzymam za słowo ! :) bo my to od wiosny sie już spotykamy :ico_haha_01:

Byłyśmy na szczepieniu, mała była strasznie grzeczna zapłakała tylko w momencie ukłucia i zaraz sie uspokoila. Teraz dosypia na balkonie w wózku.
Waży 8400g i ma 69cm :-) Prosilam by zajrzala do ząbków malej bo mnie nie chce pokazac zaciska buzie. No i podobno dolne 1 sa bardzo wysoko cale napuchniete i lada chwila wydobeda sie :-)
Juz ostatnio na to zerkalam ale lekarka sama doradzila by kupic siateczkę do pokarmu i zamowie bo super sprawa. O taka:
Obrazek
Wdala nam sie infekcja kolo pipulki. No i sprobujemy obmywac czesciej i wietrzyc a jak sie pogorszy mamy recepte na masc tylko cholernie droga :ico_olaboga: Jakby nie przeszlo to dostaniemy skierowanie na posiew i mocz.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 21:28

No pupka byla zaczerwieniona popoludniu w jednym miejscu a przy kapieli zauwazylam ze przeszlo dalej :( posmarowalam kremikiem na odparzenia i zobaczerano.
Nie chce jej budzic w nocy na zmiane pieluszki bo sie rozbudzi i nici z nocki...

Gabi, to super ze wyniki dobre :)

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”