tylko jak to zrobić mając dziecko wymagające wiecznej uwagi aneta11, wiesz każdy poród jest inny może tym razem byłoby inaczej,no ale jak nie czujesz się na siłach to ok.Ja bardzo boję się CC i modle się żeby udało mi się urodzić SNtak, tak, zwolnij kochana, bo nie chcemy żeby chłopcy tak wcześnie się pojawili na świecie. przetrzymaj ich przez ten sierpień w środku koniecznie.
no brzuszek zdecydowanie większy niż miałam z synkiem ale wszyscy mówią że jak na bliźniaki to małyAgnieszka zgrabniutki brzusio, nie powiedziałabym że to podwójny apartament
a tam ja chuda jak patyk jestem więc przydałoby się troszkę przytyćdegustacja a nie obżarstwo
dzięki,no na razie rozstępów brak ale boję się że jeszcze pod koniec mogą się pojawićśliczny domek żadnych rosztępów - śliczny! rośniecie ślicznie.
:) ale wiesz nie wszystko może przypodobać się maluchoma tam ja chuda jak patyk jestem więc przydałoby się troszkę przytyć .degustacja a nie obżarstwo
Ale może teraz być zupełnie inaczej. Ja np po 3 dniach śmigałam, wiadomo bolało ale dało się wytrzymać, a z łóżka to bokiem się schodziłoCo do CC to sama operacja to jest nic bo i tak nic nie czujesz ale pózniej z łóżka sama wstac nie moglam przez ok dwa tygodnie
teraz wiem co mnie czeka i już aż tak bardzo mnie to nie przeraza ale sie i tak boje
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość