Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sie 2012, 21:42

Gabi, jak pokazalam to przy pipulce lekarce powiedziala ze to odparzone takie mocno zarozowione. Sprobuje tormentiolem jak krem z nivei nie pomoze ani sudocrem (jutro jego chce zaaplikowac).

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

01 sie 2012, 22:11

Juz ostatnio na to zerkalam ale lekarka sama doradzila by kupic siateczkę do pokarmu i zamowie bo super sprawa. O taka:
Obrazek
no ja to właśnie mam :-D nawet tu wklejałam fotki. na razie leży i czeka, jeszcze nie próbowaliśmy, w zasadzie to... może jutro spróbujemy podać jabłuszko? :-D

brawo dla Martynki za wagę, ciekawa jestem ile mój kloc waży :ico_noniewiem:

co do miejsca przy stole na weselu to właśnie dlatego wkleiłam to zdjęcie - ta wizytówka nas rozbroiła :-D

wstępnie negocjowałam z moim lubym wypad do Chorzowa w przyszłą sobotę - on ma tam rodzinę, więc mógłby wpaść do nich z wizytą, a mnie wysadzić w parku :-D

agasio
Ja wiem wszystko o forum
Ja wiem wszystko o forum

02 sie 2012, 16:07

hejka!
Nostrono- wspaniałe fotki!!!
My wczoraj byliśmy u lekarza, mała nie zaszczepiona ze względu na wysypkę, dostała trochę leków;( Waży 7200 i ma 65 cm.
Ja w tym roku mam szczęscie do samych przykrych sytuacji- wczoraj dowiedziałm sie ,ze córeczka mojej koleżanki zmarła w jej brzuszku :ico_placzek: , coś strasznego, jeszcze nie mogę dojśc do siebie:(

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2012, 16:09

agasio, ojeju strasznie to smutne :(
a Oleńka szybko wyzdrowieje - silna dziewczynka z niej

Awatar użytkownika
Beatka78
Mam Doktorat z forum!!!
Mam Doktorat z forum!!!

02 sie 2012, 17:35

nostromo fajnie zdjecia a Filipek maly przystojniak

Aga mam nadzieje ze przybedziesz na spotkanie bo licze na ciebie :-)

agasio smutne to co piszesz

Co do nas to lot byl super
Hanka i chlopcy bardzo grzeczni
myslalam ze Hancia bedzie plakac ze wzgledu na cisnienie w samolocie ale caly czas byla pogodna nie marudzila i o dziwo nie spala
wszyscy jak ja widza to mowia ze pulpecik z niej a w uk twierdza ze za chuda bo z wykresem zle idzie :ico_puknij:
wczoraj sie troche dostrajalismy do pogody i dzis juz ok dajemy rade :-)
bo w uk calkiem inaczej sie odczuwa takie temperatury
bylam z Hanka wczoraj u pediatry z racji jej oczkow bo caly czas ropieja
i dostala krople z antyb bo ma zapalenie spojowek
mysle ze jakies 2-3 dni i jej minie

[ Dodano: 02-08-2012, 17:40 ]
Mad do czego sluza te smoczki z siatka ?

my jeszcze nie chrzcilismy Hanki i nie zapowiada sie bo nie mamy chrzestnych
juz Marcel ma znajomych bo rodzina sie wyczerpala
wiec nie wiem jak to z nia bedzie :ico_noniewiem:
Ostatnio zmieniony 02 sie 2012, 21:09 przez Beatka78, łącznie zmieniany 1 raz.

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

02 sie 2012, 18:19

do czego sluza te smoczki z siatka ?
wkladasz tam kawalki jedzenia np. jabluszko czy bananka obojetnie ale to co wsazane do wieku. No i mala sobie to gryzie masujac przy tym dziąselka. Jedzonko wydobywa sie z tego po dobrym robebłaniu ;-) dzięki czemu się nie ksztusi.
Generalnie do nauki jedzenia nowosci nie zmiksowanych :-)
mowia ze pulpecik z niej a w uk twierdza ze za chuda bo z wykresem zle idzie
Moze co kraj to inna siatka centylowa...

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2012, 07:49

Witam :-D

nastromo
super foteczki...a jaka z was piękna para :ico_brawa_01:

mad piekna waga Martynki i zuch z niej dziewczyna!!!

Beatka78, witaj w Polsce :-D
Waży 7200 i ma 65 cm.
laseczka :-D :ico_oczko:

a tormentiol na odparzenia nie ma sobie równych , nawet sudokrem sie przy nim chowa.

u nas oczywiście lipa...Patryk ma pleśniaweczki, przy czym ostatnio nie miał wogole apetytu i był większą marudą i płaczką niż zawsze...od wczoraj podajemy antybiotyk na pleśniaweczki w przewodzie pokarmowym...juz w nocy zauważyłam efekty, bo znow apetety mu wrócił. Oby już samopoczucie miał lepsze.
Dawidek nie ułatwia mi niczego, gdy prosze o cisze gdy mały spi, to specjalnie krzyknie aby go obudzić...i tak w kółko...to z jednym to z drugim walczę...dziś na szczęscie idzie na cały dzien do kolegi z przedszkola :-)

Jutro i my wreszcie wybierzemy sie do Augustowa. Ot tak aby zmienic na chwilę otoczenie.

Miłego dnia

Mad.
Cyber rusałka
Cyber rusałka

03 sie 2012, 08:34

Gabi, moze to przezten upal Lilusia sie budzila, no albo zabki..
dzwoneczek no to zeby szybciutko plesniaweczka uciekla !

U nas poprawa w odparzeniu dupci jest, ale pipulka dalej zaczerwieniona :( Sudokrem nie daje rady. Kupie dzis Tormentiol i sprobujemy.

U nas żar i gorąc wytrzymać się nie da. Martynka tylko zrobi sobie drzemkę, ja nas ogarnę i uciekamy do mamy na ogród tam chlodniej...

Awatar użytkownika
nostromo20
maniakogadacz
maniakogadacz

03 sie 2012, 09:12

Jutro i my wreszcie wybierzemy sie do Augustowa. Ot tak aby zmienic na chwilę otoczenie.
no nieee, a nie mogliście tak z tydzień wcześniej się wybrać? mogłyśmy się spotkać :/

u nas znaczna poprawa jeśli o przeziębienie chodzi, wczoraj byliśmy na kontroli. Filip ma jeszcze tylko trochę kataru. jak lekarz mu do gardła zaglądał to powiedział przy okazji: "o, jakie rozpulchnione dziąsła"... bo rzeczywiście są, jedynki na górze, może też przez to Filip tak niespokojnie śpi ostatnio. wygląda na to, że te ząbki będą następne, i to już niedługo...

[ Dodano: 03-08-2012, 09:13 ]
aa i jeszcze się ważyliśmy - Filip waży 8400 :-)

dzwoneczek82
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

03 sie 2012, 11:06

Witam z rana, trochę się już obrobiłam z obiadem i sprzątaniem
ja też...i teraz mały spi, Dawid u kolegi i mam CISZĘ-WRESZCIE :ico_oczko:
no nieee, a nie mogliście tak z tydzień wcześniej się wybrać? mogłyśmy się spotkać :/
dopiero wczoraj padł ten pomysł :ico_wstydzioch: a tydz temu byliśmy u rodzinki męza. Pomagał przy żniwach.
aa i jeszcze się ważyliśmy - Filip waży 8400
:-D drobniusi :ico_oczko: Patryka ważyłam na swojej wadze to wyszło mi 9300 :-D

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”