Ja wyczytalam ze teraz norma na gluten to 5 miesiecy skonczone i zaczynac podawac. To sie chyba co chwile zmienia bo podobno kiedys bylo ze w okolicy roczku dopiero podawac.gluten nalezy zaczac podawac dziecku ok 5 mc przy karmieniu mm oraz ok 4
- no ja mialam obawy,odnosnie tej kaszki,bo jednak Szymek jest ponad 4 tygodnie przed terminem urodzony,ale jak mu mialam podac sztuczne mleko ( w cyckach jakis chwilowy kryzys byl),to dalam mu kaszke i jak narazie zrobil dzis 3 piekne kupkii działam intuicyjnie i jak narazie jest dobrze
jak jesteśmy na szczepieniu to Piotruś wzrostem bardziej podobny jest do tych dzieci starszych, jego rówieśnicy to takie maluszki jeszczeAsieńka86, super foteczki i musze ci powiedziec,ze Piotrek wogole nie wyglada na takiego duzego
no właśnie, normy na podawanie glutenu zmieniają się bardzo często, najlepiej chyba podawać intuicyjni.. instynkt matki i tak będzie wiedział co robićMad., te normy wiecznie sie zmieniaja,
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości