Gosia, ja tam pierniczę tę kasę. JUŻ CHCE RODZIĆ!
Malinowa jak tam??
ja bym od Pzu zmykała i to szybko. zresztą tak zrobiłam.Ale są inne ważniejsze świadczenia, o które warto zadbaćzostaniemy przy pzu rodzić też już więcej dzieci nie chcęA na ile jesteście ubezpieczeni na życie, jeśli wolno spytać?
w Ingbank. Tylko tak jak mówię jest to tylko ubezpieczenie na życie, nie ma żadnego procentu np w razie złamania itd. Wysokość mojego ubezpieczenia oraz składka zależała min od wieku. Jeżeli jestes młodsza to składka byłaby mniejsza, albo większe ubezpieczenie.moni26, a gdzie się ubezpieczyłaś? Ja mam tyle w PZU grupowym...pewnie jakbym miała sama się ubezpieczyć to ta składka miesięczna byłaby jeszcze raz taka wysoka.
no ja jednak wolę takie całościowe. Takie ubezpieczenie tylko na życie to byłam przez ing w Europa Europa płaciłam procent od kwoty kredytu czyli około 40zł wtedy no i w razie śmierci bym miała kredyt spłacony.Tyle że to tylko ubezpieczenie na życie
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość