aniawlkp86, noo,ale ja się nie czuje na 3 dni pod rząd czułam ewidentnie,że @ idzie,kreciło w macicy nawet jak kichalam, chodziłam spać baa jeszcze wczoraj po 23 zasnełam a nie o 3 rano,chciałam doczekać do 1 aby tempke zmierzyc nie dało się,a dziś oprucz bólu pleców nic a nic,noo nic
nawet chodziłam spać baa jeszcze wczoraj po 23 zasnełam a nie o 3 rano,
ja taka śpiąca to przy Milenie byłam
co przecież się też ciąży nie spodziewałam,a jak byłam kilka dni wtedy u koleżanki i wieczorem kuło mnie w brzuchu (jak zawsze na @) to poleciałam podpaski kupić i założyłam na noc a wstałam z czystą i tak po tygodniu zrobiłam test i były 2 kreski do dziś nie zapominam jaka ja zdziwiona byłam wynikiem
[ Dodano: 09-08-2012, 16:06 ]
no kuło kręciło,wiesz jakbys chciała zaraz normalnie urodzic az takie parcie i tak miałam 3 dni,spuchłam jak przed @,waga sie podniosła,miałam apetyt itd,i doopa waga zleciała,brak apetytu,w brzuchu ciszaaa tylko temperatura powala
hej
ja w prawdzie nie czytam na co dzień co tu u Was ale teraz bardzo trzymam kciuki za Jenny i jej maluszka będę się modlić , żeby Bóg pozwolił im wyjśc z tego szczęśliwie... gdyby tylko udało się pare tygodni przetrzymać jeszcze okruszka w brzuszku to było by więcej szans....
tylko przeraża mnie, ze oni nic nie robią.. czekają.... na co???
misia za Ciebie też kciuki zaciśnięte ... jutro beta wyjdzie pozytywnie.. na pewno..