nie wiem czy to by sie zmienilo jakby sie drugie urodzilo?
Ja też miałam takie uczucie że Lili tak kocham i że nie wiem czy drugie będę potrafiła tak kochać.Ale teraz już nie mam takiego uczucia i wiem że będę tak samo kochać .
Wy gdzie kupowałyście buty dzieciom i jakie?
Ja małej butków nie ubieram za często a jeśli już to takie szmaciane że one są bardzo miękkie jak skarpetka.Ja słyszałam że nie jest dobrze zakładać twardych butków dziecku . Moja biega po piachu kamieniach trawie wszędzie boso. Ja jako dziecko jeśli tylko mogłam to wiecznie boso.Teraz też po polu bez chodzę.
Aktualnie wyrasta mi z tych szmacianych i planuję jej kupić jakieś używane takiego samego typu.
Tak mniej więcej one wyglądają.
mam zdjęcie tataużu wiec wrzucam je oraz zdjęcie na podstawie którego bylo robione
Coś pięknego.
Smoczka dalej nie chce i już nawet nie mam zamiaru go uczyć
Moja dawno temu sama odrzuciła.Nie ma sensu na siłę pchać jak nie chce. Przynajmniej będziemy mieć jeden problem mniej bo nie będziemy musiały oduczać dzieci odstawienie smoka.
ja swoim dzieciom czystą wodę podaje do picia
Moja również pije tylko wodę niegazowana czystą .
Nie kupowałam nigdy żadnych herbatek bo jak czytałam jaki maja skład to podziękowałam.
Wy już ścinałyście włosy maluszkom?
Ja nie ale ... myślę że grzywkę jej niedługo lekko podetnę bo jej już prawie do oczek wchodzi.
Nie patrze na to czy to będzie przed roczkiem bo nie wierzę w te pierdoły. Bawi mnie jak ludzie w to wierzą.
Włosy schowałam do koperty i schowałam jako pamiatkę
Dokładnie to samo zrobię jak zetnę.
[ Dodano: 11-08-2012, 11:55 ]
Stawiam torcika
za 10 miesięcy mojej Lilusi. Co prawda to było wczoraj ale jakoś nie miałam czasu na neta.
Popołudniu a właściwie pod wieczór o 18 Lili została z ciocia i babcią a mnie zawieziono do koleżanki Agi na spotkanie przy %%% Oj działo się. O 23 mimo zimna była kąpiel w basenie w ubraniach , potem trampolina noo dużo by opowiadać.Zresztą my takie szalone jesteśmy . Wróciłam do domu jakoś koło północy .
Teraz Lili śpi a ja mam czas na neta.
To może wrzucę jakieś nowe foto.