misia, ja tez mialam zbyt wysoka prolaktyne, na poczatku leczylam tabletkami anty. pozniej odstawilam i juz nigdy z tym nic nie robilam a 3 cory mam, wiec i tobie sie uda...
jenny, jestem myslami caly czas z Wami musi byc dobrze
chcialam jeszcze sie wtracic
moja mama mnie urodzila w 6 mies., nie wiem dokladnie w ktorym tygodniu...
urodzilam sie w domu, lekarz odbieral wtedy swoj pierwszy porod w zyciu, wazylam 900g i dostalam 0 pkt, lekarze nie dawali mi zadnych szans na przezycie... nawet chrzest mialam odrazu w szpitalu, do domu wyszlam po 3 mies... zadnej powaznej choroby nie mam, no i 26 lat juz przezylam... a wtedy wiadomo jaka byla sluzba zdrowia, a jednak przezylam...
jenny: kochana modle sie za Ciebie i mam nadzieje ze wszystko zakonczy sie dobrze,jak widac malenstwo jest silne i ma ogromna wole do zycia,wiec uda sie... badz dobrej mysli,i nie ruszaj sie z lozka!!!
misia: za Ciebie rowniez trzymam kciuki, I tak na marginesie: gdy zrobilam moj pierwszy test ciazowy to druga kreska byla bardzo jasna,dopiero na durgi dzien jak ponownie zrobilam test kreska byla mocniejsza.trzymam kciuki zeby @ sie nie pojawila!!
Nie mam nadal @,temperatura nadal wysoko będę co drugi dzień robiła testy bo az nie wierze! Bardzo sie martwie ci sie tym razem stało,nawet przyznam,ze bardzo sie boje