chyba sobie żartujecie! Dada 5? serio? u nas też! to ja mam takie małe chude dziecko, czy wy wszystkie takie olbrzymy?a pieluchy też piątki musi mieć
Kurcze nie o to mi chodziło, żeby się ścigać. Może źle to zabrzmiało. Ja to bym chciała, żeby Cezary ciągle był takim 3-miesięcznym bobasembiniu_s, ważony był tydzień temu
ale wiesz to nie wyścig
mnie nie zależy żeby był największy
mojej szwagierki 1 synek ważył 2400g, drugi 3700g.. i mówiła że różnica ogromna, na korzyść drugiego- bo cięższy to zupełnie inaczej się nosi.. ja nigdy nie wyobrażałam siebie w opiece nad kruszynką ok.3kg i dobrze że Piotrek urodził się cięższy bo tak jakoś inaczej byłoże przestawienie się na taką kruszynkę pewnie byłaby szokiem
ja mam wprost przeciwnie- wolałabym żeby Piotrek zatrzymał się na wieku ok. 1 roku- bo zabawić można na dłużej, je prawie wszystko i w ogóle.. a takie dzieci w wieku naszych to na długo się nie zabawią, ciągle marudzą, co chwilę coś..Ja to bym chciała, żeby Cezary ciągle był takim 3-miesięcznym bobasem
dla mnie najgrszy okres to taki jak ma teraz zuzka ok 2 lat jeszcze za bardzo nie rozumie slowa nie.ja mam wprost przeciwnie- wolałabym żeby Piotrek zatrzymał się na wieku ok. 1 roku
napisz co ci powiedzial bo ja mam to samo ale biore tabletki na wlosy i nic nie dzialajai za pół godzinki jadę do dermatologa to po drodze spytam się o włosy, bo naprawdę kilka razy dziennie wyciągam pełną garść włosów
moja chrześniaczka ma właśnie rok i 9 miesięcy i tragedia jest z nią- nie dosyć że wyszkoliła sobie rodziców elegancko i słuchają ją prawie we wszystkim to właśnie nie rozumie NIE- każde zanegowanie jej zdania kończy się krzykiem, piskiem, kopaniem itpdla mnie najgrszy okres to taki jak ma teraz zuzka ok 2 lat jeszcze za bardzo nie rozumie slowa nie.
a więc już Ci piszę: dostałam biotynę w tabletkach i płyn Loxon- płyn na łysienie androgeniczne u kobiet i mężczyzn, ale ten płyn jest na receptę.. i powiedział że w ciągu miesiąca powinno pomóc i wypadanie znacznie zmniejszy się.. ciekawa jestem efektu a, koszt 2 op biotyny i tego płynu to 90złnapisz co ci powiedzial bo ja mam to samo ale biore tabletki na wlosy i nic nie dzialaja
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość