sluze pomoca .
dzięki

ale to nie są kolki. Bo tu wyraźnie nie mógł się załatwić. Ale dzisiaj już w porządku
za to mamy kryzys laktacyjny. Jakie herbatki polecacie? Znaczy to taki dziwny kryzys. Bo cały dzień i noc cycki nabrzmiałe pokarmu mnóstwo i mały super je. A wieczorem, dzisiaj to już trzeci z kolei. Bardzo dużo chce jeść i już po prostu nie leci tak mocno jest bardzo mało pokarmu. A on dalej chce jeść i się złości. To ja go przystawiam do cycka zezłości się daje smoczka i bujam bo inaczej płacze. Za chwilę znowu do cycka. I tak z 2-3h trwa. Zasypia w końcu i jak się budzi w nocy to już cycki pełne i jest w porządku. Mam nadzieję że szybko to jakoś się unormuje bo za bardzo do bujania się przyzwyczai
Czytałam że niby w 3 tygodniu jest skok rozwojowy i dziecko więcej chce jeść, ale u mnie tak dziwnie bo cały dzień i noc najada się tylko te wieczory

wiecie o co może chodzić?
Bylismy u lekarza i wszystko jest OK
super
No i ciężarne wiecie co u mnie pomogło na poród? Obcy kot nasikał mi na bok fotela i cały dzień prałam go, no i sama przesuwałam a on taki ciężki i się akcja rozpoczęła