22 sie 2012, 08:54
To ja też trochę więcej od siebie dodam - mam 29 lat, 2 - letnią córke Majkę - ale to już pisałam, mąz pracuje w branży budowlanej, a ja jako bibliotekarz szkolny - mieszkamy we wspomnianych karniowicach razem z teściami i jakoś nam to życie póki co spokojnie płynie - też zastanawiamy się baaardzo powolutku nad drugim dzieckiem ale ten pomysł dopiero kiełkuje- fajnie kasiu, że miałaś taki przyjemny poród bo mój to był istny koszmar - 24 godziny porodu naturalnego w przeogromnych bólach a i tak skończyło się cesarką bo maja dużym dzidziusim była 4300g.
Alka30 być może w maffelce się widziałyśmy no ale tam tyle ludzi przychodzi, że ciężko byłoby skojarzyć - twoja choroba endometrioza to niestety cos okropnego wiem, bo moja przyjaciólka też choruje i ma wielkie problemy z zajściem w ciąże - dobrze, że tobie się udało - na pewno o tym jeszcze porozmawiamy bo o tym to mozna dużo mówić - pozdrawiam dziewczynki i lecę bo maja poranną kapiel bierze i muszę ją z wanny wyciągnąć.
[ Dodano: 22-08-2012, 08:56 ]
Śliczna ta Twoja kinia Kasiu90 - mam siostrę o tym imieniu
[ Dodano: 22-08-2012, 08:58 ]
Michaś na zdjęciu to jeszcze fajniutki bobasek - muszę w końcu wstawić mojej małej zdjęcie -