moni26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 sie 2012, 22:23

ja dopiero teraz doczytałam o waszej propozycji... spóźniłam się..

Pozdrawiam Cię, Aniele Stróżu dzieciątka, które zostało poczęte w mym łonie. Uwielbiam Boga, którego Ty oglądasz twarzą w twarz. Ja matka dziecka, które ma się narodzić, proszę Cię, udzielaj mi potrzebnych natchnień, abym czyniła wszystko, co jest potrzebne, by szczęśliwie urodzić zdrowe dziecko. Amen.

NICOLA_1985

16 sie 2012, 23:05

BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH

O potężna i sławna Święta Rito, oto u Twoich stóp nędzna dusza potrzebująca pomocy, zwraca się do Ciebie z nadzieją, że zostanie wysłuchana.

Ponieważ jestem niegodna z tytułu niewierności mojej, nie śmiem spodziewać się, że moje prośby będą zdolne ubłagać Boga. Dlatego wyczuwam potrzebę, aby mieć za sobą potężną Orędowniczkę, więc Ciebie wybieram sobie, Święta Rito, ponieważ Ty właśnie jesteś niezrównaną Świętą od spraw trudnych i beznadziejnych.

O droga Święta, weź do serca moją sprawę, wstaw się do Boga, aby uprosić mi łaskę, której tak bardzo potrzebuję i o którą tak gorącą proszę: wyproś u Najwyższego Boga łaskę i dar życia i zdrowia dla nienarodzonego dzieciątka , które rozwija się w łonie Jenny i tak wytrwale walczy o każdą następną minutę, godzinę, dzień....

Nie pozwól mi odejść od Ciebie nie będąc wysłuchą. Jeżeli jest we mnie coś, co byłoby przeszkodą w otrzymaniu łaski, o którą proszę, pomóż mi usunąć tę przeszkodę: poprzyj moją prośbę swymi cennymi zasługami i przedstaw ją swemu niebieskiemu Oblubieńcowi, łącząc ją z Twoją prośbą. W ten sposób moja prośba zostanie przedstawiona przez Ciebie, wierną Oblubienicę spośród najwierniejszych. Ty odczuwałaś boleść Jego męki, jak mógłby On odrzucić Twą prośbę i nie wysłuchać jej?

Cała moja nadzieja jest więc w Tobie i za Twoim pośrednictwem czekam ze spokojnym sercem na spełnienie moich życzeń. O droga Święta Rito, spraw, aby moja ufność i moja nadzieja nie zostały zawiedzione, aby moja prośba nie była odrzuconą. Uproś mi u Boga to, o co proszę, a postaram się, aby wszyscy poznali dobroć Twego serca i wielką potęgę Twego wstawiennictwa.

O Najsłodsze Serce Jezusa, które zawsze okazywało się tak bardzo czułe na najmniejszą nędzę ludzkości, daj się wzruszyć moimi potrzebami i nie bacząc na moją słabość i niegodność, zechciej wyświadczyć mi łaskę, która tak leży mi na sercu i o którą prosi Cię dla mnie i ze mną Twoja wieczna oblubienica, Święta Rita.

O tak, za wierność, jaką Święta Rita zawsze okazywała łasce Bożej, za wszystkie zalety, którymi uhonorowałeś Jej duszę, za wszystko co wycierpiała w swym życiu jako żona, matka i w ten sposób uczestniczyła w Twej bolesnej męce i wreszcie z tytułu nieograniczonej możliwości wstawiania się, przez co chciałeś wynagrodzić jej wierność, udziel mi Twej łaski, która jest mi tak bardzo potrzebna.

A Ty, Maryjo Dziewico, nasza najlepsza Matko Niebieska, która przechowujesz skarby Boże i rozdzielasz wszelkie łaski, poprzyj Twoim potężnym wstawiennictwem modły Twej wielkiej czcicielki Świętej Rity, aby łaska o którą proszę Boga, została mi udzielona.

Amen.

[ Dodano: 16-08-2012, 23:09 ]
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2012, 15:20

hej dziewczynki jednak coś sie działo,byłam dzis u gina pokazałam mój wykres,zrobiła USG na USG nic nie było,ale mogło byc bo endometrium za długo mi się złuszcza i macica jest jeszcze rozpulchnina a krwawie już 6 dzień..Mówiła,ze teraz juz sie, nie dowiemy co tam było,ehh czyli moje kreski przezroczyste to nie byl wymysł mojej wyobraźni :ico_placzek: Ale jest nadzieja,ze jednak mozemy miec dzieci i to mnie buduje od nowa :ico_sorki: Mówiłam o becie,ale zobaczyła serduszka i nie kalkulowałoby sie czyli za wczesnie,gdybym moze nie przerwala luteiny to moze by sie udało,ale skąd mogłam wiedziec jak na USG było brak owulacji :ico_noniewiem:

[ Dodano: 17-08-2012, 15:20 ]
NICOLA_1985, piekne pomodliłam się,ale nie mogłam na poczatku bo wyłam :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 sie 2012, 15:56

misia81, wieści bądź, co bądź dobre.

nicola, czytając tą modlitwę aż się popłakałam :ico_placzek:
jenny, jak się trzymacie?dzidzia walczy? mam nadzieję! :ico_sorki:

Awatar użytkownika
jenny1983
Trzy tysiące lat minęło...

17 sie 2012, 16:39

Misiu przykro mi, ale to znaczy, że masz szanse zajść w ciąże.

A my dalej walczymy.

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

17 sie 2012, 16:49

A my dalej walczymy.
- a my razem z wami :ico_sorki:

Warto też modlic sie do swietego Dominika - to patron dzieci,mlodziezy i matek w stanie blogoslawionym -( zwlaszcza w zagrozonej ciazy :ico_sorki: ) i malzenstw starajacych sie o potomstwo. Jak lezalam w ciazy na podtrzymaniu z Zuzka w 8 TC,to sie do niego modlilam :ico_sorki:

[ Dodano: 17-08-2012, 16:52 ]
misia81, ja przed Szymonem w lipcu mialam dwie kreski,a po kilku dniach krwawienie,lekarz mowil,ze to ciaza biochemiczna czy jakos. A za miesiac pod sercem zamieszkal Szymek :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

misia81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

17 sie 2012, 16:55

ze to ciaza biochemiczna
dokładnie to samo mi mówiła gin,ale swiatełko zielone dostałam :ico_sorki: No,ale nadal boli mnie brzuch i plamienie nie mija trafi mnie chyba Boże :ico_sorki: czyli brak upłynnienia w cale jak widac nie jest wyrokiem :ico_sorki:

Modliłam się dziś do Św.Rity :ico_sorki:
A my dalej walczymy.
Tak a my razem w wami :ico_sorki: dobrze,ze dajesz znać :ico_sorki:

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

17 sie 2012, 18:07

walczę z wami i myślę o was kochana! :ico_sorki: tydzień już walczymy wszyscy!!!!!! zawsze w naszych sercach i glowach!!!!!!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

NICOLA_1985

17 sie 2012, 18:38

misia przykro mi, że te dwie kreseczki to jednak było to co ja myślałam... ale teraz masz pewność, że zajście w ciążę u Ciebie nie będzie problemem.. :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
(*) - dla Aniołeczka
nie ważne na jakim był etapie rozwoju... ważne że był... i dał Ci nadzieję

Jenny walczcie z całych sił... my się za Was modlimy :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: razem damy radę! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

martuss
maniakogadacz
maniakogadacz

17 sie 2012, 21:56

jenny1983, Jestesmy razem z Wami :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
misia81, dobre wiesci,najwazniejsze ze juz wiesz ze mozliwosc zajscia w ciaze jest... wiec teraz tylko tulanka Wam pozostaja!!!zycze Ci zebys wkrotce ujrzala dwie mocne krechy!!!! :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Przed Ciążą, czyli chcemy mieć dziecko”