aha a wiesz dziś sobie jeszcze uświadomiłam, ze też musimy małego zameldowaci pesel zrobic by móc paszport kolejny wyrobic, boszeeee jak nam zycie te polskie urzedy utrudniają to mało powiedzianelepiej
A czemu chcesz meldowac małego w PL???? Potrzebujesz??? Ile lat jestescie w UK???? Jedno z rodziców jesli pracuje tu 5 lat to możesz o brytyjski paszport sie starac dla małego.
Rzadko używam ale nie sprzedaje bo wiem że z czasem zacznę używać więcej .A jak się drugie urodzi kiedyś to już w ogóle.Ja kupiłam używane w bdb stanie za 100 zł .szkieletorek pisałaś, że rzadko używasz wózka "parasolki", a może chciałabyś odsprzedać?
Ja mam takie od hmmmm nie wiem jakoś 4-5 miesięcy . Jestem bardzo zadowolona .Tacka jest ściągana całkowicie ,ale też można jedną ściągnąć do mycia a druga zostaje nadal przypięta. Posiada pasy oczywiście regulacje wysokości .3 stopniowa regulacja oparcia ,jak dla mnie super bo mała nie raz mi zasypia w foteliku i ja jej tylko oparcie poprawiam i śpi sobie wygodnie.Dziewczyny doradzcie mi jakie krzesełko do karmienia kupic
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość