tak Tibby, 20go urodzilam.
mnie martwi to, ze mala juz drugi dzien kupki nie robi, a duzo cyca...
ja karmię jedną. On je i zasypia, lub nie ciągnie i wypuszcza pierś. Wtedy już nie daje drugiej. Co prawda zwłaszcza wieczorem za chwilę chce znowu to mu daje drugą. Ale ogólnie daje jedną. A jak jest lepiej?Dziewczyny Wy karmicie 1 czy diwema piersami w sensie jak dziecko je to najpier jedną potem drugą czy tylko z jednej wystarczy bo Wam sie najada...?
A śluz i pieniste kupki mogą o tym świadczyć? Bardziej mi to pod nietolerancje laktozy podpada W poniedziałek rano lecę do pediatry bo tak nie może byćjeśli podejrzewasz skazę białkową to trzeba odstawić całą krowę,
Tak. Jolka miała nietolerancje laktozy i uczulenie na kurze białko. Ale wydaje mi się że i tak nie było tak źle jak u Tymka. Wystarczyło że odstawiłam z jadłospisu mleko i jaja i było ok. Przetworzone produkty typu jogurty i kefiry czy ciasta w których są śladowe ilości tych alergenów mogłam jeść. Teraz nie jem jaj, nie piję mleka, nie używam masła... Chyba czeka mnie bardziej restrykcyjna dieta Pasma śluzu są grubości palca a Jolka miała tylko nitkiA Jolcia też miała problemy, bo nie pamiętam już.
Pisałam wyżej...pasma grubości małego palca bywa że więcej śluzu niż kałua w ogóle on taki widoczny jest że w pieluszce go widać? Bo ja nie wiem czy bym go nawet zauważyła.
A widzisz...ja właśnie w tym oilatumie myję Dzięki za radę Od dziś tylko woda przegotowana na główkęa w czym kąpiecie? Bo podobno jak główkę się myje w tej wodzie z kąpieli jak np oilatum kąpiecie to może powstać. Ja kąpie w oilatum ale główkę myję przegotowaną wodą tak jak buźkę.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość