U mnie to nie działa. Po Jolce też nie mogłam jeść wieku rzeczy a że przy karmieniu ciągle głodna jestem to zapycham się chlebem, bułkami....a od tego niestety się nie chudniezazdroszczę wam z jednej strony dietki "karmiącej matki", bo zawsze to mniej pokus, "bo dziecku się zaszkodzi"
a moze ona nie wie ze urodziłaś i kojarzy ze termin miałaś jakoś na sierpień i może to miało zabrzmieć jak komplement ze tak wyglądasz?Wiec z tym "przeterminowaniem" mnie normalnie zabiła
superasnieUSG bioderek nic nie wykazało, nie musimy pieluszkować
ale zazdroszcze - my naszego usypiamy czasem po 3-4 godziny ;/
a ja zauważyłąm że moje dziecko ze mna tzn obok mnie moze całymi dniami spać i nawet nie jeśćzisiaj tak było bylismy w MOPSie pozałątwiać sprawy i cały czas była przy mnie i spała tz\n nie płakała 4h przyazliśmy do domu był cyc i poszłam do sklepu i był wielki ryk o 17:30 dałam cyca i położyłam się spać RAZEM Z NIĄ I DZIECKO ANIOŁ I ZASNĘŁĄ i spała do 19:30 i na kąpiel nie mogłam jej dobudzić
a teraz na nocne spanie musiałam ją ululać obok siebie i dopiero zasneła twardym snem a cwaniara mała co chwila podglądała czy mam ją przy sobie a jak odstawiąłm do łóżeczka to czy jak 5zł ale szybko na ręce 15 minut przy mnie i spi jak suseł
![]()
.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Bogdanqek i 1 gość