hej
.i w nocy mały już tak sie nie męczy
- a jak Dawidek ze spaniem?
czy ktoras z was tak miala podczas karmienia piersia ??
- nie mialam nigdy tak,zawsze jak skonczylam karmic,to po 3-4 tygodniach dostawalam okres
Narazie karmie i @ brak
i z tad tez te rzadkie kupki
- kurcze,moj Szymcio caly czas robi takie kupy,no ale on jest na samej piersi,wiec to chyba normalne?!
A co do zelaza,to mu nie podaje wcale - dziwnie sie po nim zachowywal,byl niespokojny,wiec ja zaczelam lykac zelazo,mam nadzieje,ze dostanie w mleku
a jak Wasze dzieciaczki nocki przesypiają?
- no moj wczoraj pobil swoj rekord,bo spal calutka noc bez pobudki
A ja rano mialam same guzy na piersiach i zalane wkladki
Dzis obudzil sie dopiero o 5 na jedzonko,wiec chyba idzie ku dobremu - no i od 2 nocek spi sam w lozeczku
u nas nadal żóltaczka i do tego lekka anemia
- o rany ale sie ciagnie
Nie wiecie co to się dzieje?
- swiecace plamy,mi to na skaze wyglada
A ja sie dzis wkurzylam troszke,bo maly byl przeziebiony,mega katar itp - podalam mu w niedziele Nurofen 3 x dziennie,wapno,wit C i juz wczoraj byl zdrowy,a dzis rano taki jakis cieply byl,wiec poszlam z nim do lekarza - babka mowi,ze wszystko z nim git,tylko za malo na wadze przybral i mam mu dawac obiadki,kaszki i najlepiej jeszcze sztuczne mleko
Mowie kobiecie,ze kleikiem kukurydzianym plul,kaszke ryzowanz malinami zjada raz dziennie,a po tych pierwszych obiadkach,zwlaszcza marchewce mial zatwardzenie,wiec narazie nie daje ale ona dalej swoje,ze tylko 200 gram mu przybylo w 2 tygodnie i to malo,wazy 7400