ja nie mam, mam normalny brzuch tylko że grubszy ale nie widać że to po ciąży ani nic. A moja waga coś bardzo wolno spada Przy porodzie 83 ważyłam, teraz 71,5. 68 to minimalnie muszę schudnąć a idealna waga 65.Dziewczyny Wy tez macie ciagle takie wgłębienie pod pępkiem?
czyli to ile w 1? 5w1? 6w1? bo ja tak to nie znam. Nas czeka szczepienie w piątek i bardzo straszycie ja z Tomkiem nie byłam na 1 szczepieniu bo byłam w szpitalu i mama mi nie opowiadała czy tak strasznie płakał. Później płakał ale momentalnie się uspokajał. Ale też nigdy nie gorączkował ani noga nie puchła.Mielismy 1 szczepionke skojarzoną DTP i HiB i osobno na wzw b.
Wazy juz 4,5 kg i ma 63 cm
wow super rośnie a tak zawsze pisałaś że taka kruszynka. Myślę że Maks podobnie waży, ale zobaczymy.
haha powiedziała co najważniejszektóra miała siusiaka i postanowiła to głośno oznajmić wszystkim,
Tosia a powiedz co używasz? Ja po porodzie z Tomkiem cierpiałam 3 tygodnie, po Maksiu 2 tygodnie. Ale kurację mocną zapodałam. Nie wiem jaki poważny masz stan ale czopkami dwa razy dziennie i maściami bardzo często co godzinę-dwie maksymalnie 3 tygodnie i się wyleczysz No i wrzuciłabyś zdjęcie Marcelinki
Dziewczyny karmiące piersią czy tylko moje dziecko tak często je w dzień i w nocy? W dzień je co 1-1,5h w nocy najdłuższa przerwa to 3h potem 2h i tak 1-1,5h. I coraz bardziej się skłaniam do teorii mojej mamy że on tylko je to początkowe mleko. Tym bardziej że koleżanka była u mnie co karmi jeszcze dziecko i od razu do mnie o jakiego masz leniuszka. Jak on powoli je. No i rzeczywiście on najbardziej lubi jak leci strumieniem. No ale sam rezygnuje z jedzenia czyli niby się najada
[ Dodano: 03-09-2012, 21:50 ]
Kupiłam ten krem AA co polecała Mad na ciemieniuszkę. Zobaczymy czy pomoże.