a ja się cieszyłam jak 3,5 h nie jadłwczoraj w nocy 7,5h bez cyca
Pokaże wam zdjęcia
a to Paweł z Tomkiem
haha u nas też chrzestny z ostateczności no cóż lepszy rydz niż nic. Chrzestny to Pawła siostry mąż.to miała być ostateczność ale cóż
takiej zwyczajnej czy one smakowe jakieś są? Zobaczymy czy jak odstawię mleko będzie jakaś poprawa.Podobno picie herbaty rooibos też pomaga
ja szukam na allegro używanychbo jak patrzyłam to ceny są kosmiczne
wow nieźleale potem jak padł to spał 8 godzin
też bym takie chciałaKasiala musisz mieć magiczne mleczko skoro mała tak pięknie sypia
jejku to naprawdę przemęczona jesteś Ja w nocy siadam biorę poduszkę do karmienia i karmię i często jest tak że przysypiam na minutkę i patrzę a cycka już nie ciągnie Maks, ale u mnie nie jest źle bo on się nie budzi więc karmienie odbijanie trwa maks 15 minutale obudził mnie dopiero mąż z Tymkiem na rękach bo podobno płakał
No jutro mąż ma gadać ze swoim bratem i jak się zgodzi to wieczorem załatwiamy u księdza więc jeszcze na koniec miesiąca powinniśmy się wyrobić.Qanchita, w końcu kiedy chrzest?
Zwyczajna rooibos... jak dla mnie w smaku jest ohydna ale niektórzy lubiątakiej zwyczajnej czy one smakowe jakieś są?
mój teść też by nie był gdyby nie chrzciny własnie. są ludzie i ludziska...Wiecie że jeszcze nie byli wnuka zobaczyć
ja tak miałam jak na Prokociumi leżałyśmy z Agatką że mi coś zaczęło lecieć i też myśłałam że okres a to chyba było od noszenia jej i zmęczenia bo w domu zniknęło.ja wczoraj na weselu myslalam,ze dostalam okres. Tak ze mnie poleciało,ale chyba " wytrzepało" ze mnie podczas tańca jeszcze resztki odchodów połogowych poprostu bo dzisiaj czysto.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość