niestety wszystko sie "rozlegulowało" Przez pewien czas budził sie tylko raz w nocy, ale to już było dawno i już nie prawda. Budzi sie bardzo często...czasem nie mam siły liczyc ile jest pobudek...i nie ma stałych godzin budzenia sie. I już od dwoch tyg budzi sie po 5-tej i nie chce już spac...pamiętam że Patryś dzwoneczka też miał "probelmy ze spaniem" ale mam nadzieję że już się ustabilizowało
brawoja wpadam się pochwalić że Borys raczkuje :)))
na pewno dasz sobie radę, już nie raz nam to udowadniałaśa od przyszłego weekendu sudia sie zaczynają jestem przerazona jak to wszystko pogodzę. No ale cóż jakos to bedzie.
no właśnie dziś dostał paracetamol pierwszy raz i ciekawa jestem jak będzie. do tej pory dostawał nurofen jak go dziąsła męczyły, ale nie stwierdziłam jakiejś wielkiej poprawy. może po tym paracetamolu lepiej będzie ale zasnąć bidulek nie mógł wzięłam go na ręce, a i tak się wiercił, płakał, ewidentnie mu przeszkadza dziąsło w końcu padł, oby do rana...daj mu viburcol albo paracetamol. Jak mu podasz na noc przez 2-3 dni to nic się nie stanie a będzie spokojniejszy.
Patryczkowi na podwieczorek (około 17-tej) daje najczęsciej soczek, lub owoc...i potem przed snem butla, którą wypija z wielkim trudem najczęsciej 100ml (około 20-tej).dzwoneczek82, a jak u Was z jedzeniem? Bo u nas jest tak ze Borys koło 18 dostaje kaszke. Potem kolo 20 butla do spania i jeszcze koło 23-24 kolejna butla. Od drugiej butli śpi do 7.30-8.00 (tfu,tfu co by nie zapeszyc
u nas prawie każda melodia działa, z tym ze na krótko...tak jak wszystko u Patryczka.jakąś muzykę/melodię na uspokojenie? b
powodzenia...my jutro do hematologa.Jutro idziemy na kontrole do neurologa z Borysem. Mam nadzieję ze bedzie ok.
u nas też nie działał nurofennurofen j
o ja...nie ciekawie to brzmi, choc za bardzo sie na tym nie znam...i nie wiem co to oznacza...Z wynikow badań wyszedł inny problem - mam o 8 razy przekroczoną normę wątrobową
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość