Ja mam w domu marudę

Obudził się z płaczem
u mnie w przychodni się kupuje od razu i kosztuje 180zł. Ja zaszczepiłam 5w1 za 110zł.6 w 1 bo ja znalazlam w jednej aptece za 176 a wdrugiej za 199 i nie wiem czy moze byc taniej jeszcze?
strasznie dużo tutaj na wątku zbieracieOgolnie zebralismy ponad 4000
ja fridąA propo katarku u dzieci to sciagacie jakims aspiratorem?
nie wiem czy przez przeziębienie czy biogaie ale już dzisiaj 3 raz narobił
biedulek ale cały dzień czy wieczorami?ma chyba kolkę bo pręży się strasznie i ciągle krzyczy
to Maksio tak trzy razy dziennie.mój Igor ma kupkę przy każdej zmianie pieluszki...
To była lekarka w poradni rehabilitacyjnej. Mielismy skierowanie juz jak mały wychodzil ze szpitala bo niby czesciej obracał główkę w prawo. I termin mielismy dopiero na pon w poradni rehabilitacyjnej.Całą wizyta trwala moze 5 min ;/ Taka strasza lekarka zbadala go,sprawdzila odruchy i kazala cwiczyc. Jak z tą rehabilitacją? Sama lekarka poznała że trzeba coś robić czy wy zasugerowaliście?
Marcinek tez tak robil przez pierwsze 2 tygmój Igor ma kupkę przy każdej zmianie pieluszki...
Racja - ja nawet nie myslalam o takich kwotachstrasznie dużo tutaj na wątku zbieracie
tata nawet do dziecka nie podszedl a matka dala prezent i oswiadczyla publicznie ze nie przyjdzie bo tylko w 50% zostala zaproszona czytaj
Marcinek tez tak robi - to chyba nornalnenon stop wklada raczki do buzi i sie zaczela slinic.
Mam to samo terazJa chodze w masce chirurgieczne
od tesciowej pewnie dostanie worek pełen starych ,zniszczonych ciuchó jak zwykle i to zapewne znowu w rozmiarze 105 cm ;/
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość