no tak, ale powiem wam że nawet dobrze że teściowa da łańcuszek bo z pieniędzmi nie wierzę że tak odłożę na lokatę.bo od pracbaci dostała 1000 i od dziadków 1000 i tak się uzbierało...
no ale to dobrze że woda a nie jakieś gęste bo ty świadczyło o zaparciach. Podobno jak mleko jest takie że może dziecko wchłaniać wszystko to tak rzadko się robi. Jak nie pręży nie boli jej nic to wg mnie normalne wszystko.moja Marysia robi raz na 5 dni i to sama woda z niej leci.
my rok temu daliśmy 500zł, a dają i laptopy jak kogoś stać to może dawać proszę bardzo, gorzej że teraz robią takie ciśnienie że się ludzie zapożyczają a takie drogie prezenty robią.jak teraz bede miała komunie chrzesnicy to co bym miała jej dać?
przy Tomku się sprawdziła więc i teraz kupiłam. Ten katarek przeraża mnie że sama niedecyduje o sile wciągania.gosia888, mamy ten sam sprzet do leczenia kataru
to przy okazji oprócz rodzinnego staraj się o zasiłek za urodzenie dziecka 1000zł jestjutro do MOPSu jadę złożyc i mam nadzieje koniec wszystkiego
dokładnie a gdzie reszta rzeczy...?nawet na dwie paczki pieluch nie starczy
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość