i stawiamy

a nie wiem tak jakos nam wpadło do głowy i Marcinka nazywamy rosołkiem od miesiącaMadleine, czemu rosołek ? hehe
Pamietam i kurcze,az mi trudno uwierzyc,ze to juz 2 mies minely...juz nie pamietam jak to jest miec wielki brzuchMadleine, pamiętasz.?...jeszcze niedawno leżałyśmy w szpitalu w oczekiwaniu na dzieci i relacjonowałyśmy sobie smsami co z nami robią
nie dam sobie ręki uciąć jak u nas ale mi się wydaje że przelewać miałam z Tomkiem. Bo dostałam taki specjalny pojemnik na posiew.u nas zanosi się w woreczku, gdyż istnieje możliwość że podczas przelewania dostaną się bakterie i badanie nie będzie wiarygodne
alboMi osobiscie najbardziej odpowiadaja BabyOno..probowalam z Rossmana ale trzeba zmieniac conajmniej 2x w ciagu dnia,
no i taka w szoku jestem bo ja po dwie wkładki zużywam w nocy a w dzień po 3-4 co najmniej, sama nie wiem ile bo nie liczę ale aż policzę.Johnson dla mnie masakra przez te włoski.. z Carrefoura - ok, tylko częsta wymiana (2x na dobę), teraz testuje Rossmana ;)
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość