wiśnia gratuluję
dzwoneczek a powiedz mi jak liczyli Twój zasiłek macierzyński?? znaczy się pisałaś wniosek że to dochód utracony czy oni z góry go tak zaliczyli?
U nas jest ten problem, że gdy mały leży i podam mu ręce żeby sobie usiadł to on zamiast siadać od razu staje na nogi, potrafi nawet sam stać przy kanapie kilka sekund ale nonono się jeszcze mocno chwieje.a my juz raczkujemy i podchodzi wciąz do wresalki i zaczyna sie podnosić...na razie na kolankach stoi, ale sumiennie ćwiczy
Miłego świętowania i super że część egzaminu do przodu.ja dzis zdalam jedna czesc metodologii jeszcze za tydzien 2 czesc i bede szykowala sie do obrony. tak sie ciesze ze kupilam wino na wieczor i bedziemy swietowac z mezem
trzeba kombinowaćWy o wychowawczym a ja na opiece, dowiedziałam się, że można wykorzystać 60 dni opieki na dziecko przez 3 lata więc pomaszerowałam do naszej pediatry i się pytam czy mi wypisze, bo jak pójdę na wychowawczy to nic mi nie będzie przysługiwało a ona bez problemu wypisała, więc jeszcze trochę kasy z ZUSu wyciągnę
o jacie...ależ siłacz! wstawiaj zdjęcieotrafi nawet sam stać przy kanapie kilka sekund ale nonono się jeszcze mocno chwieje.
w życiu bym sie tego nie spodziewałakalafiora do zjedzenia i tak go wysypało że szok, l
Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości