Ja kocham kopertówki. Te małe i duże. Wyjściowe a także sportowe. Sa bardzo wygodne, sa świetnym dodatkiem do stroju i są bardzo modne. Warto zainwestowac w dobrą dużą kopertówkę, która idealnie nadaje się na dzien jak i wieczorne wyjścia.
Warto jeszcze dodać, że przy zakupie dobrze jest przelecieć myślami jakie buty posiadamy.. czasem wybór staje się łatwiejszy gdy jedno będzie pasować do drugiego..
Znacie jakieś dobre sklepy internetowe gdzie znajdę modne link został usunięty przez obsługę forum? W następnych miesiącach czeka mnie parę
imprez na których muszę zabłysnąć. Czekam na wasz propozycje.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2012, 16:04 przez goodeyeseo, łącznie zmieniany 1 raz.
to wszystko chyba zależy od okazji i pory dnia. Na co dzień polecam najmodniejsze w tym sezonie link usunięty przez obsługę forum, a na wieczór coś bardziej eleganckiego, może nawet link usunięty przez obsługę forum. Bardzo fajne propozycje można znaleźć w sklepie link usunięty przez obsługę forum. Muszę przyznać, że ten sklep jest super... Mają naprawdę oryginalne i modne modele, wykonane z wysokiej jakości materiałów. do tego dochodzi profesjonalna obsługa i szybka wysyłka. A jeżeli któraś z Was miałaby jeszcze jakieś wątpliwości, to akceptują zwroty (30 dni) :) czegóż chcieć więcej?? ja jestem zadowolona z ich produktów i z pewnością niebawem zamówię kolejne modele
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2012, 14:49 przez marlena32, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeważnie te średniej wielkości, ale nie mieszczące A4. Mam też dwie większe, które noszę do pracy, albo jak już zaczyna się robić zimniej żeby upchnąć w nich sweter ;)
Mam swoje ulubione marki, maniakalnie parfois, kiedyś accesorize, a teraz nawet u azjatów można kupić ładne torby, więc się zamierzam na poszukanie tam :) Liczy się dla mnie kolor, fason i materiał z jakiego jest zrobiony, fajnie jak dobrze imituje skórę.
marka Valentini wypuściła nową kolekcję torebek Sunshine, co o nich sądzicie? Mi się naprawdę podobają :) cudowne są też pokrowce z tej serii :) zakochałam się w tej torebce ech :) http://www.valentini.pl/torebki/sunshin ... 3-547.html