o 19:30 kąpiel o 20 spać ale przebudza się i tak koło 21 juz śpi definitywnie do 02:30 potem koło 7 pobudka, 10 i koło 12 zazwyczaj już dzień witaKasiala to o której Kaja kładzie się spać
o 19:30 kąpiel o 20 spać ale przebudza się i tak koło 21 juz śpi definitywnie do 02:30 potem koło 7 pobudka, 10 i koło 12 zazwyczaj już dzień witaKasiala to o której Kaja kładzie się spać
no na spacerach śpi i nie raz jeszcze tak od 17:30-19 śpi ale to rzadko na mnie uwielbia za tyo spać i tak by spała 24h no ale na spacerach na 3h to śpi z 1,5h ale wiesz żeby pospała tK DO 12 TO KOŁO 8 BIORĘ JĄ DO ŁÓŻKA I WYWALAM CYCOCHA NA WIERZCH I ONA NA CYCU ŚPI (SORY ZA Caps) a koło 11 biorę ja na siebie bo uwielbiam jak ona na mnie śpi czuję się w tedy taka potrzebnaa ona jeszcze coś śpi do tej 20?
Ja tak samo jak Maks tyle spał bałam się że przez żółtaczkę. Teraz nie śpi dużo. W porównaniu do Tomka to nawet mało, ale Tomek to śpioch był straszny, do tej pory jest. Ale jak Kaja dobrze przybiera na wadze to tylko zazdrościć tego snu.Kasiala a ja sie martwiłąm kiedys że agatka za dużo śpi, hehe. jak widać zawsze sobie znajde jakis problem
Powiem Ci,ze ja tez czułam,tzn bólu nie ale czułąm jak mnei smarują jodyna,zakładają cewnik,jak tną brzuch i potem jak szarpią w środku...,ale w koncu i tak uśpili mnie zupełnie.potem tez jako jedyna dostawalam morfine,ale mi pomogła - mialam banie straszną Podobno w nocy dzwoniłam do męża i mowiłam mu ,ze jest super nie pamietam tego hehehe
czuła jak ją kroili potem morfinę jej dawali ale nic nie pomagało mdlała z bólu...
a ile Marysia ma juz cm?Z tymi ubrankami to masakra ja 2 dni temu spakowalam rozmiar 62 i chodzimy juz w rozmiarze 68. Marysia strasznie dluga i tak mi zal ze tak szybko rosnie
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości