Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

Re: JESIENNE DZIECIACZKI czyli lato i jesień 2011

05 paź 2012, 14:21

heh zapomniałam zapytać o tą jego wagę :/
skleroza nie boli, do szczepienia za tydzień jak go Maja nie zarazi, lekarka powiedziała ze moge dawać mu troszke tranu byle witaminy D nie podawać :) więc luz

Awatar użytkownika
inia1985
Trzy tysiące lat minęło...

05 paź 2012, 14:32

Szkoda,że własną wagą się nie licytujemy, hehe...
he he :-)

Piotruś też szczuplaczek, na szczepieniu ważył 10,5 kg. Tusia była papuśniejsza, nie chce mi się sprawdzać ile ważyła, na pewno więcej.

izuś_85, lepiej przenieść ten wątek, a może byśmy zrobiły zamknięty?

zirafka, zdrówka dla Majci :ico_sorki:

szkieletorek, to trochę dziwne, że chrzestnego Lili nie było na chrzcie

marcz89, wszystkiego naj dla Ciebie :ico_prezent: bardzo ładny tort :ico_brawa_01: wklej jakieś zdjęcia z imprezy

Kocura Bura, torcik super i jak smakowicie wyglądał po rozkrojeniu

Piotruś przyszedł mi poprzeszkadzać :ico_oczko: he he i zauważyłam, że wyszły mu górne czwórki :-) i jak ręką odjął rzadkie kupki też się skończyły :ico_sorki:

Awatar użytkownika
izuś_85
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2012, 14:46

inia tu i tak cisza panuje a jak byśmy zamknęły wątek to dopiero by sie cicho zrobiło :/
no nie wiem... my i tak z "zainteresowanymi" dziewczynami piszemy na zamkniętym wątku

a ten dzieciaczkowy nie jest tak intymny wiec jetem za otwartym, nie stało sie nic takiego zebyśmy miały powód go zamykac w końcu to forum -sama nazwa wskazuje co oznacza- ale to moje zdanie, mozecie z nim sie nie zgodzić, czekam na inne opinie

jestem za tym aby ten zamknąć w ostatnim poscie podac link do nowego na roczniakach :)

Awatar użytkownika
inia1985

05 paź 2012, 14:51

my i tak z "zainteresowanymi" dziewczynami piszemy na zamkniętym wątku
???

Mnie aż tak na tym nie zależy, wiadomo jednak, że na takim otwartym wątku musimy być zachowawcze (przynajmniej ja jestem i o wielu rzeczach Wam nie mogę napisać, choćbym chciała). Na tym etapie już na pewno nikt do nas nie dołączy, ani nie pomożemy jakoś szczególnie osobom nas poczytującym. A to jest moje zdanie :ico_oczko:

Awatar użytkownika
inia1985

05 paź 2012, 15:58

Mogę Wam polecić blog Matki Sanepid. Świetny! Może już tam zaglądaliście, a jeśli nie, to na prawdę warto

elibell
4000 - letni staruszek

05 paź 2012, 17:02

a to wy chcecie zamknąć temat??? To ja serio nie doczytuję wszystkiego. Ale jeśli chcecie nie mam nic przeciwko temu, mi to obojętne, choć wiem, że łatwiej pisać o wielu sprawach ze swiadomoscia, ze to zostaje w danym gronie.

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2012, 17:20

Ja myślę, że powinien być wątek przeniesiony na roczki, bo już u nas wszystkjie dzieciaczki mają skończony.
A co do zakniętego to jest mi wszystko jedno... ja się dostosuję....

Awatar użytkownika
Kocura Bura
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 paź 2012, 21:31

Eeee, no jeszcze nie wszystkie dzieciaczki mają rok, październik sie nie skończył :ico_oczko:
Jeszcze, Lili chociażby....
A potem zakładamy nowy temat na roczniakach, a ten będzie zamknięty. Bo chyba chodziło o zamknięcie tego tematu, a nie zamknięcie przed obcymi czytaczami nowego, tak to rozumiem.

Awatar użytkownika
Agus
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

05 paź 2012, 23:01

no wlasnie ja tez nie rozumiem co z tym zamykaniem i otwieraniem i co to za obawy? na roczniakowy przeniesiemy sie chyba ta ekipa co teraz i tez bedziemy same tylko na nowym temacie, czy nie? :ico_sorki:
zauważyłam, że wyszły mu górne czwórki i jak ręką odjął rzadkie kupki też się skończyły
ooo to czworki moga powodowac taka jakby biegunke?? bo Oli juz ma od miesiaca, myslalam ze to z powodu zmiany klimatu ale miesiac?? no i na dole po lewej widac chyba czworke bo za daleko jak na 3..

elibell Ty chcialas nazwac Dorianka Alan? Bo weszlam sobie ostatnio na pierwsza strone tego watku i widzialam ze przedstawialas Alanka :-)

ja jestem za tym zeby poczekac az wszystkie dzieciaczki ukoncza roczek i wtedy sie przeniesc.. zostala Lili szkieletorka, Alanek Pati i Eryczek Juli wiec mysle ze te 3 tyg mozemy jeszcze tu przeczekac, co myslicie?

marcz89
Dorastam! Mam 1 ząbek!
Dorastam! Mam 1 ząbek!

06 paź 2012, 08:34

Witam;)

Co do zamkniętego wątku to ini chodziło raczej o zamknięcie na obcych;)
Mi tam jest obojętne, dostosuję się:)
Tylko inia wytłumacz Nam jak wtedy dokładnie funkcjonuje taki zamknięty wątek:)

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”